Concurs de projectes del Patronat Municipal de l'Habitatge

El Patronat Municipal de l'Habitatge obre el concurs de projectes, amb un pressupost de 304.072,92 €,  per a dues promocions d'habitatges dotacionals als carrers Tànger i Ali Be
 
El Patronat Municipal de l'Habitatge ha obert el concurs per a la selecció de la proposta que ha de servir de base per a la redacció del projecte i posterior direcció de les obres de les promocions d'habitatges dotacionals als carrers Tànger núm 38b-42 / Àlaba núm. 132-138, al districte de Sant Martí, i al carrer Ali Bei, 100-102, a l'Eixample. 
 
La promoció del carrer Tànger tindrà una superfície construïda total aproximada de 7.000 m2 i constarà de planta baixa i 5 plantes pis. Uns 1.000 m2 de l'edifici es destinaran a l'allotjament de col·lectius vulnerables i/o específics. Aquestes unitats, podrien tenir una superfície d'entre 15 i 40 m2 útils i, excepcionalment, es podria arribar fins als 90 m2 per a col·lectius més amplis. La resta de superfície es destinaria a la construcció d'uns 60 habitatges dotacionals majoritàriament de dues habitacions. El pressupost del contracte, que inclou la redacció del projecte bàsic i la de l'estudi de seguretat i salut, és de 162.171, 11 € amb IVA inclòs. 
 
La promoció del carrer Ali Bei, entre els carrers de Sardenya i Marina, també tindrà planta baixa i 5 plantes i tindrà una superfície construïda total de 6.400 m2. D'aquests, uns 1.000 m2 es destinaran a col·lectius vulnerables i/o específics, mentre que uns 3.500 m2 es destinarien a la construcció de de 45-50 habitatges dotacionals majoritàriament de dues habitacions. El pressupost del contracte és de 141.901,81 €. 
Aquestes dues promocions seran les primeres que es destinaran a acollir col·lectius vulnerables i/o específics. En aquest grup, entrarien sectors socials amb pocs recursos (per sota d' 1,5 vegades l'IPREM per al lloguer d'habitatge), joves de fins a 35 anys, persones majors de 65 anys, dones víctimes de la violència de gènere, persones amb discapacitat i altres col·lectius en risc d'exclusió social. 
 
El termini per presentar els projectes per a les dues promocions finalitza el proper 29 de novembre. En el projecte seleccionat, es valoraran aspectes com la qualitat arquitectònica de la proposta, la racionalitat funcional i el rendiment de superfícies útils/construïdes, la capacitat de fer ciutat, l'aplicació de mesures energètiques, etc. 
 
Font: Ajuntament de Barcelona
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top