19.5 Milions d’Euros és el pressupost aprovat pel Consell Comarcal del Barcelonès pel 2012

El ple del Consell Comarcal del Barcelonès ha aprovat inicialment en la sessió celebrada el 30 de novembre les seus comptes per al 2012, que se situen en 19,5 milions d'euros.En termes generals, la xifra aprovada suposa una reducció del 26% respecte del 2011, decrement que ve donat per la reducció general dels ingressos, provinents de subvencions i transferències d'altres administracions.
     
Les prioritats reflectides en els comptes responen a les propostes estratègiques i programàtiques consensuades en l'acord de govern 2011-2015, propostes de serveis adreçades als col.lectius de persones més vulnerables econòmica i socialment i també ciutadans d'un territori que necessita reforçar les polítiques a favor de la igualtat d'oportunitats, perquè la vulnerabilitat els fa més propers a creuar la línea cap a l'exclusió social.   
     

Font: Consell Comarcal Barcelonès

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top