Deixalleries de Córdoba compren material a l’empresa catalana Alquienvas

La Conselleria de Medi Ambient i Ordenació del Territori ha finalitzat les obres de tres punts nets de recollida de recollida de residus urbans en tres municipis de Córdoba: Rambla, Cabra i Villanueva de Córdoba. Una iniciativa que beneficiarà a prop de 38.000 habitants i que ha suposat una inversió de 1,05 milions d’euros.

Un Punt Net és una instal·lació d'arreplega selectiva de residus generats per particular, on s'efectua la recepció transitòria, arreplega, classificació i acumulació de certs tipus de residus sòlids urbans reciclables que no tenen cabuda en els contenidors tradicionals.

En concret, la instal·lació de La Rambla ha adquirit diversos materials de l’empresa catalana Alquienvas que van des de caixes metàl·liques a contenidors per residus especials (piles, oli, fluorescents...).

Aquesta infraestructura queda ara preparada per rebre residus d’olis usats de cuina i automoció, piles rebutjades, material de fotografia i radiografies, mobles de fusta, residus líquids, vidre, cartutxos de tinta i tòner d’impressores, aparells elèctrics i electrònics, envasos, fluorescents, bateries i molts altres tipus de residus que una vegada separats en les pertinents caixes podran tenir o no una segona vida útil.

Enllaços: http://www.alquienvas.com/cataleg/grup/32
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top