DELCO SL

contacte directe: Francisco Delgado Cobos
fdelgadocobos@gmail.com
DELCO SL

Eficiència lluminica

DELCO SL

Neteja viaria

DELCO SL

Consultoria

DELCO SL

 Vehicles extinció incendis

DELCO SL

Vestuari de Seguretat Professional

PRODUCTES I SERVEIS

Un dels serveis públics de major entitat és la neteja viària i recollida de residus, que dedica gran nombre de treballadors i maquinària especialitzada a la seva activitat. Per avançar en l'objectiu marcat, DELCO pot oferir:
- Aplicació de Sistemes de Visió Artificial per a la detecció instantània del nivell de brutícia de les diferents àrees o avingudes.
- Carrets de suport a la neteja amb moviment manual o amb mobilitat elèctrica (tricicles o carros).
- Xassís (1.270 mm) amb motor 100% elèctric per a millora de la sostenibilitat.
- Per nuclis antics disposem de xassís estret (1.700 mm), que pot ser usat com a recol·lector amb bona capacitat de càrrega útil (2.500 / 3.000 kg).
- Cisternes de reg i neteja des 6.000-16.000 litres.
- Hidronetejadors per a la neteja de contenidors i armaris públics.
- Productes químics que, a més de millorar el rendiment de la neteja, en el cas dels grafits, presenten una protecció permanent.


En el camp dels vehicles d'extinció d'incendis DELCO promou:
- Ús de xassís estret (1.600 / 1.700 mm), amb PMA de 6.500 kg i tracció 4x4, ideal per a cascos urbans i ambients rurals i forestals.
- Vehicles de vigilància forestal dotats de 1.000 litres d'aigua, bomba i equips per a una intervenció immediata.
- Incorporació, tant en vehicles nous com en vehicles en ús, del Inclisafe, primer dispositiu universal d'avís de risc de bolcada.


Tecnologia Led o inducció per aconseguir una important reducció de costos en il·luminació:
- Estudi de l'ús lumínic i la implantació de sensors i interruptors.
- Projecte de lluminositat per aconseguir els nivells mínims exigits en llocs d'ús comú per les diferents reglamentacions: laborals, de trànsit, esportives, escolars, etc.
- Execució del canvi de làmpades i focus a la nova tecnologia.
- Gestió, com a empresa autoritzada, de les ajudes i subvencions de les diferents administracions.


DELCO treballa en l'increment de la Seguretat del personal amb SIOEN, empresa europea amb 60 anys d'experiència en el desenvolupament de noves tecnologies en el Vestuari de Seguretat:
- Vestuari d'Intervenció de Bombers, amb productes propis a força de Nomex, Kevlar, PBI, etc, que excedeixen en molt els requisits de la norma EN 469.
- En l'àmbit forestal ofereix una interessant gamma certificada amb EN 15614: 2007.
- Protecció multinormas conbinando amb gran eficàcia Alta Visibilitat (EN-471) amb el Fred (A-14058 i EN-342), la Pluja (A-343), la calor i la flama (EN ISO-11612) afegint propietats electrostàtiques ( A-1149).
- A la Divisió SAT (SIOEN ARMOUR TECHNOLOGY) combina vestits segurs i confortables per als diferents cossos de policia europeus amb peces interiors antitall (EN-388) i armilles antibales.

P+SAC

Tots els nostres productes contribueixen a una millora de l'eficiència i sostenibilitat mediambiental. Per citar alguns exemples, la mobilitat elèctrica, eficiència lumínica mitjançant leds o reducció de consum d'aigua en vehicles de neteja.

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

[DESCRIP_OBRES]

Neteja viària Madrid

Tricicle elèctric Lipasam
tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top