PROVEÏDORS DE Descarbonització

DEMANA EL PRESSUPOST QUE NECESSITIS a tots els proveïdors de: Descarbonització
Sense compromís i en un click. Et respondran en 24 h. Màxim
DEMANA PRESSUPOST

Fundació EuroPACE

Fundació EuroPACE
OFICINA ENERGÈTICA. Impulsem iniciatives que empoderin a la ciutadania en la TRANSICIÓ ENERGÈTICA.

La Fundació EuroPACE és una entitat sense ànim de lucre que té per objectiu lluitar contra el canvi climàtic i millorar el benestar de les famílies de Catalunya.

Àmbits d’actuació de la Fundació:

Descarbonització d’edificis i la regeneració urbana. Proporcionem una solució innovadora i eficaç per impulsar la rehabilitació energètica d’habitatges, i PIMES.
Impuls d’iniciatives que empoderin a la ciutadania en la transició energètica. Involucrem activament els ciutadans en la transformació del model energètic a través de la creació de Comunitats Locals d’Energia.
Canalització de subvencions i ajudes. Treballem conjuntament amb els municipis per captar finançament (autonòmic, nacional i/o europeu) per tirar endavant iniciatives en matèria de regeneració urbana i transició energètica.
Conscienciació i sensibilització. A través del màrqueting social organitzem accions per incorporar comportaments i hàbits ecosostenibles per part de la ciutadania.


 
C/ Bisbe Lorenzana, 15 Planta Baixa
17800 Olot
972279136

KM0 Energy, S.L.

KM0 Energy, S.L.
KM0 Energy és una empresa dedicada a activar la Transició Energètica, aplicant estratègies de descarbonització de l’activitat, promocionant la implantació de petits parcs de generació renovable distribuïda amb participació ciutadana, i amb innovació del sistema energètic, com ara les Comunitats Locals d’Energia.

•  Projectes de generació d’energies renovables d’escala local
Som especialistes en la promoció de projectes d’energies renovables d’escala local i descentralitzada. Estructurem el finançament dels nostres projectes per facilitar la participació ciutadana i contribuir al desenvolupament del territori.

•  Reducció de la petjada de carboni al sector públic
Assessorem, proposem, dissenyem i acompanyem al sector públic i privat en la seva estratègia integral de reducció i compensació d’emissions i estalvi energètic i econòmic, tant a curt com a mitjà termini.

•  Innovació i desenvolupament de nous models de mercat
Disseny de solucions i models de negoci per al sistema energètic del 2030 pel sector públic i privat. A Km0 Energy tenim clar que per assolir els reptes el 2030 no n’hi ha prou a tenir visió i incidència en els debats del sector. Cal detectar també les noves tendències tecnològiques, socials i legislatives com són l’emmagatzematge i la flexibilitat de la demanda energètica.
El nostre equip de professionals participa regularment en els principals entorns d’innovació nacionals i internacionals així com assessora els governs català i espanyol per tal de poder oferir les millors oportunitats energètiques. Només així podem fer viables i implementar projectes d’alt impacte que assegurin la transició del conjunt del país cap a una energia neta i sense emissions de gasos d’efecte hivernacle.

 
Carrer Lepant, 43
08223 Terrassa
93 193 90 99

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top