Descarrega Realitat Mapei 30 - especial Premi Mapei 2021

L'últim número de la revista Realidad Mapei tracta de manera monogràfica sobre la passada edició del Premi Mapei, just en el moment que ja està activa la convocatòria del Premi Mapei 2022.

La revista inclou una sèrie de reportatges i entrevistes amb els impulsors del Premi, entre les quals destaca l'entrevista a Yolanda del Rey, Responsable de certificació del GBCe; i les declaracions i articles dels autors dels tres projectes guanyadors: Habitatges Socials a Cornellà, de Peris+Toral Arquitectes, Escola La Mar Bella a Barcelona, de SUMO Arquitectes; i Educan, de Lys Villalba + Eeestudio.

També són especialment interessants els articles d'opinió dels promotors de les tres obres premiades, Ramon Torra, Conseller delegat d'IMPSOL i Gerent de l'AMB; Antoni Garcia Salanova, Director d'Equipaments Educatius. Consorci d’Educació de Barcelona; i Carlos Alfonso López García, director tècnic d'EDUCAN.

Així com les declaracions dels autors de la Menció d'honor del jurat i Menció especial dels estudiants: Centre Juvenil La C@va, d'Aquidos; i la Menció d'honor del jurat: Centre de serveis A Ramallosa, d'A+mrm arquitectes.

La revista inclou les conclusions de les deliberacions del jurat, un resum de les bases de ledició en curs del premi; unes interessants reflexions sobre “la aposta per la sostenibilitat” i “una mirada més àmplia sobre les cinc edicions transcorregudes del premi Premi Mapei”, a les dues editorials amb què inicia els seus pàgines la revista; i per últim la informació sobre la resta de finalistes, 9 habitatges a As Galeras, de Díaz & Díaz Arquitectes. Oficines serveis centrals FINSA, de A+mrm arquitectes; La Casica de l'Avi, de Meeec arquitectes; Hotel Diagonal 414, de Ros+Falguera Arquitectura; i Edifici CC3 rehabilitació d'edifici d'habitatges al carrer Companyia 3 de Pamplona, de RUE Arquitectes i B&J Arquitectes.

Pots descarregar gratuïtament la revista en PDF seguint aquest link: bit.ly/RealitatMapei30

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top