desideDatum

contacte directe: Marc Garriga Portolà
mgarrigap@desidededatum.com
desideDatum Governança de dades
desideDatum Dades Obertes
desideDatum Transparència
desideDatum Rendició de comptes
desideDatum Govern Obert

PRODUCTES I SERVEIS

Governança de dades
Saber governar les dades correctament és un element diferenciador de les organitzacions del segle XXI. Des de desideDatum assessorem a les administracions públiques perquè millorin els seus processos interns i gestionin adequadament les dades que posseeixen. L’objectiu és poder prendre decisions basades en dades, ser més eficients i millorar la qualitat dels serveis que ofereixen a la ciutadania. 

Dades Obertes
Acompanyem a les administracions públiques per totes les etapes d’un procés d’obertura de dades. Des del diagnòstic de la situació actual i la preparació de les dades i procediments previs a la seva obertura fins a la creació, millora i manteniment de portals de dades obertes. També treballem en el disseny i implementació d’estratègies de difusió i promoció. 

Transparència
Ajudem a les administracions públiques a complir amb la Llei 19/2014 de transparència, accés a la informació pública i bon govern i a anar un pas més enllà per aconseguir una transparència real. Oferim diagnòstics, assessorament, portals de transparència i creació de visualitzacions. 

Rendició de comptes
Ajudem als nostres clients a identificar indicadors de gestió de plans i serveis, a crear quadres de comandament i cartes de serveis i a establir procediments de retiment de comptes dins de la pròpia organització. 

Govern Obert
Som especialistes en desenvolupar plans d’acció de govern obert per les administracions públiques. Aquests inclouen diverses àrees com la participació i col·laboració ciutadanes, la transparència, la integritat pública i les dades obertes.

Comunicació i marketing
Oferim serveis de comunicació i marketing basats en dades que permeten dissenyar estratègies orientades a objectius, amb KPIs i anàlisi de resultats. D’aquesta manera, aconseguim campanyes més efectives i amb millors resultats. També, guiem als nostres clients en els plans de comunicació i difusió dels altres serveis que oferim.

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

desideDatum ha desenvolupat projectes amb diverses administracions públiques i empreses del sector privat. Aquests són els clients que han confiat amb nosaltres:
Ajuntament de Barcelona, Ajuntament de Rubí, Generalitat de Catalunya, Consorci d’administració Oberta de Catalunya, Diputació Foral de Bizkaia, Gobierno de Canarias, Junta de Castilla y León, Ajuntament del Prat de Llobregat, Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, ENAIRE, Ajuntament de Gavà, Ajuntament de Granollers, Ajuntament de Sabadell, Ajuntament de Terrassa, Ajuntament d’Igualada, Diputació de Barcelona, FGC, SABA, Diputació de Lleida, Ajuntament de Collbató, Ajuntament de Badia del Vallés, entre d’altres...

Ajuntament de l’Hospitalet

Generalitat de Catalunya

Ajuntament de Rubí

Ajuntanment de Barcelona
tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top