DEXMA capta fons per valor d'1 milió d'euros

DEXMA, empresa amb seu a Barcelona que ofereix un programari de gestió energètica per a edificis corporatius, terciari i indústria, ha aconseguit un finançament d'un milió d'euros.
 
Boyser, el family office de la família Serra, cofundadora de Fluidra, ha invertit, al costat d'altres socis, en el capital de la companyia a través d'una nova ampliació de capital. Aquests fons se sumen a la captació de 540.000 € en ajuts públics dins dels programes KIC Innoenergy i EEA Grants, aconseguint un total d'un milió d'euros.
 
En l'operació Ignasi Fonts i Greg Lee, inversors en tecnologia, han reforçat la seva posició en l'accionariat facilitant la sortida de la Fundació José Manuel Entrecanales.
 
DEXMA ha aconseguit recentment superar els 600 clients, entre ells grans firmes com Hotels NH, Chedraui, H10, VIPS, Supermercats DIA, Generalitat de Catalunya, Radisson Hotels i Colonial. El programari de DEXMA en modalitat SaaS s'ha consolidat a nivell global com un dels productes líders en la seva categoria, aconseguint-a través de la gestió de factures, monitorització en temps real i control-estalvis energètics de fins al 35% en electricitat, aigua i gas, en organitzacions amb un cost energètic anual a partir de 25.000 € fins a 50 milions d'euros.
 
Joan Pinyol, director general de DEXMA, comenta que aquests nous recursos aniran destinats a l'expansió internacional de la companyia, que va tancar l'exercici del 2013 amb un 25% de la seva facturació fora d'Espanya. Recentment DEXMA ha multiplicat els seus esforços comercials a l'estranger amb la creació d'una nova filial a Anglaterra, país que se situa ja en segona posició dins del rànquing de vendes, seguit d'Itàlia, França, Bèlgica i els Països Baixos. Actualment DEXMA té clients en 24 països a través d'un canal de Partners de més de 150 companyies, entre elles grans empreses de serveis energètiques i comercialitzadores elèctriques.


Més informació:
Web: www.dexmatech.com
Twitter: @dexma_ES
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top