DFSK ha presentat a Municipalia amb gran èxit els seus vehicles lleugers

Autopreu, S.L., el distribuïdor per Catalunya i Andorra de la marca de vehicles lleugers DFSK., ha presentat a la Fira Municipalia de Lleida, celebrada del 24 al 26 d’octubre, els seus vehicles lleugers destinats a ajuntaments i empreses de serveis municipals.

Com a novetat s’ha presentat una versió elèctrica del vehicle de càrrega-Pick Up- que compta amb motor i transmissió amb tecnologia POWER CHAIN. Aquest model té una capacitat de càrrega de 800 Kg amb bateries de liti de sèrie. Ofereix una velocitat màxima de 60 Km/h i la seva autonomia es de 120Km.  Es tracta d’un vehicle 100%eléctrico, únic en el seu segment per les seves dimensions i rendiments.És un vehicle ideal per ajuntaments i empreses de serveis auxiliars de neteja i jardineria, així com per repartiment.

També ha tingut molta acceptació l’equip multi-trailer amb punt net mòbil. Aquesta versió permet utilitzar el mateix camió amb diferents aplicacions, ja que el seu ganxo multi ús permet a l’usuari múltiples usos, com caixa de jardineria, equip alta pressió de 800 l. amb aigua calenta i  insonoritzat, punt net mòbil, recol·lector d’escombraries, caixa basculant, etc.

Destaca d’aquest equip la seva versatilitat per les múltiples solucions que ofereix en un sol camió: volquet, plataforma elevadora, recol·lector amb eleva contenidors, grua auto-càrrega, neteja auto-pressió i cistella porta persones.Un dels productes estrella que té la companyia és el pick-up C-31 basculant amb grua auto-carregant de cabina simple i cistella porta-persones. El vehicle té una mida de 4.730mm de llarg, 1755 mm d’ample i 1.960 mm d’alt. Permet una càrrega útil de 1000 Kg.Un camió que s’ha mostrat sense competència ha estat el DFSK C32 de carrosseria d’alumini. Aquest model és basculant, amb laterals abatible i desmuntables, té aire condicionat, direcció assistida, ABS, ESP, BIFUEL GLP, etc.
 


Autopreu és el concessionari oficial DFSK. A més, disposa de tot tipus de recanvis, servei post-venda, vehicles d'ocasió, taller Bosch Car Service, i entre altres coses també són instal·ladors de GLP.

Més info: https://www.ajuntamentimpulsa.cat/ca/dfsk-vehicles-lleugers-per-ajuntaments.aspx
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top