Siusplau, empleneu el camp
Siusplau, empleneu el camp
Siusplau, entreu un email vàlid
Siusplau, empleneu el camp
condicions de protecció de dades
Siusplau, marqueu la casella per enviar el formulari
comunicacions comercials

Darrers comentaris

ÀNGEL DOMÈNECH
IGNIALIGHT - SACOPA, SAU
DIRECTOR COMERCIAL

L'equip d'Ignialight està molt satisfet amb el servei que ens està donant la plataforma Ajuntament Impulsa, tan pel què fa l'objectiu principal de posicionament de marca i apropament als ens públics, com per les accions de networking que es generen entre els membres que en formem part. Gràcies a l'equip d'Ajuntament Impulsa, per la professionalitat i tracte que rebem.

DAVID QUEVEDO
CONTROL SISTEMES
DIRECTOR COMERCIAL

Treballar amb Ajuntament Impulsa ens aporta com a empresa, presència, imatge de marca, posicionament i sobretot generar oportunitats de negoci amb l'administració i fer networking entre tots els que participem en aquesta plataforma.

PERE GORDI SERRAT
AJUNTAMENT DE TONA
GERENT

Us encoratgem a seguir treballant, com ho esteu fent, en la millora dels serveis públics dels ajuntaments del nostre país.

ISABEL
BISBAL CASACUBERTA

Volem felicitar totes les persones que gestionen amb tanta eficiència el portal, trobem que es una eina pràctica i molt funcional. Com empresa adherida des dels seus inicis ens ha donat la facilitat de mostrar els nostres serveis i ofertes, coneixe les necessitats dels clients, i obtenir nous contactes. Ànims i seguiu així.

FULVIO ETNA
MAPROVER-METALCO
ADJUNT GERÈNCIA

Després dels primers mesos d'ús estem molt satisfets amb el portal. Moltes empreses i entitats importants estan presents i això fa que el portal sigui un punt de referència per a possibles clients. El fet que ens publiquin ràpidament les novetats que fem arribar també resulta molt útil. Continuarem presents l'any que ve.

ÀNGEL PLANAS
CONSORCI VIES VERDES DE GIRONA
TÈCNIC

Bona resposta de la gent de Impulsa a una consulta sobre empreses especialitzades en software per a fidelització de clients. Gràcies.

EVA FONT
AJUNTAMENT DE MANLLEU
TÈCNICA TIC

Una iniciativa molt interessant! Espero que ens anirem trobant per aquí.

Mª ANTONIA PARÉS JURADO
AJUNTAMENT DE RIBES DE FRESER
ADMINISTRATIVA

En primer lloc felicitar-vos per la vostra atenció, agilitat i resolució del casos, és necessari que algú ens ajudi a buscar solucions ràpides i que s’ajustin a les nostres necessitats. Seguirem utilitzant els vostres serveis.

LLUIS C. CARRILLO
CIN, S.L.
SOCI CONSULTOR

Després d'uns quants mesos de presència a la plataforma Ajuntament Impulsa ens alegrem de formar-ne part per diversos motius. El primer perquè és una eina professional i independent la qual cosa dóna a Ajuntament Impulsa el rigor absolutament imprescindible per assolir l'èxit en aquest tipus d'iniciatives. En segon lloc, ens ajuda a conèixer millor les demandes dels nostres clients i això ens permet millorar com a consultors. I, en últim lloc, perquè més enllà d'una interfície electrònica hi ha un equip humà excelent que fa que tot sigui fàcil. Com exemple la I Jornada Solucions Ajuntament Impulsa. Per quan la propera?

SONIA SALA
EMD BELLATERRA

Crec que és una eina molt eficaç i que ens beneficia a tots. A vegades resulta molt complicat buscar per internet i la vostra web a més a més et facilita si no trobes el que busques una atenció personalitzada que et fa guanyar molt de temps, i amb la tranquilitat que tractes amb professionals.

1 / 3

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top