Dimarts 11 de juny comença la primera fase de les obres a Can Falguera de Sant Feliu de Llobregat

Dimarts 11 de juny es preveu començar les obres contemplades dins el projecte d'urbanització de Can Falguera, que afecten el passatge de Vilafranca situat entre els jardins del Palau Falguera i el carrer de Joan Antoni Samaranch. Aquesta intervenció, projectada a través d'una junta de compensació de propietaris de la que també forma part minoritària l'Ajuntament, permetrà a Sant Feliu guanyar un nou accés als jardins del Palau Falguera, en donar continuïtat a aquest passatge entre el carrer de Joan Antoni Samaranch i el parc. El projecte, emmarcat dins una modificació puntual del Pla General Metropolità a Can Falguera, actuarà també sobre les darreres dels patis de la zona, i s'iniciarà amb l'enderroc d'algunes construccions.

El barri comptarà arran d'aquesta intervenció amb un nou vial de vianants i veïns urbanitzat d'amplada 11 metres que millorarà la mobilitat interna i dignificarà l'accés a un dels llocs emblemàtics de la ciutat com són els jardins del Palau Falguera. La intervenció està contemplada dins un projecte d'urbanització d'execució privada amb el qual, com a benefici derivat, amb la corresponent llicència d'Obres posterior es preveu 50 habitatges previstos pels promotors, així com 185 places d'aparcament, l'Ajuntament a través de la Junta de Compensació té drets urbanístics sobre 9 habitatges i 37 aparcaments, que el consistori preveu permutar-les en habitatges per incrementar el patrimoni d'habitatge públic.

El projecte d'urbanització en què es porten a terme aquestes obres es va aprovar el 2016, a l'empara de la Mod. del PGM del pla urbanístic de l'any 2010, però fins l'any passat la junta de compensació, formada per diversos propietaris no va acordar dur-lo a terme. La superfície total del sector on s'actuarà és de més de 3.500 m2, el que permetrà un sostre edificable per habitatges que supera els 4.000 m2. El cost total del projecte d'Urbanització és de 775.177,92 €, i es preveu que la primera fase de les obres comencin l'11 de juny amb l'enderroc de diverses construccions a la zona, que inclou el desmantellament de les cobertes de les naus existents amb amiant amb tots els requisits ambientals de la normativa, i que acabi a finals del mes de juliol.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top