OFERTA GENERAL DISKOVER CATALONIA

DISKOVER CATALONIA
VEURE CONDICIONS
DISKOVER, la xarxa social del turisme
Consultoria turística; promoció del patrimoni turístic i anàlisi intel·ligent dels fluxos, gustos i interessos dels visitants.


Diskover és una APP que promou el turisme de proximitat. S’adreça principalment tot i que no exclusivament, a aquell perfil de turista/visitant que no planifica què farà a la seva estada (més del 85% del turisme respon a aquest perfil). És aquell perfil de turista que quan arriba a la seva destinació va a la recepció del seu allotjament o a la oficina de  informació i turisme i pregunta: què puc veure, què puc fer, i on puc trobar el que necessito. L’usuari troba les respostes a les seves preguntes dins l’APP, agrupades per llocs (història, costums, tradicions, curiositats, personatges,...), esdeveniments (agenda municipal, festes,...), activitats (mercats municipals, activitats esportives,...), comerços (comerç local i restauració), i allotjaments; i tot plegat ordenat per distància. Pot despreocupar-se de planificar el que farà a la seva estada, o pot planificar-se des de casa fent cerques i desant els llocs que vol veure en una carpeta de desats per a visitar-los més tard.

Els beneficis per l’ajuntament que passa a formar part de Diskover són:

1)    Facilitem la posada en valor del patrimoni turístic, cultural, històric,... d’un territori, que l’ajuntament ja ha fet el gran esforç de documentar a la seva pàgina web,  gràcies a la publicació d’aquest patrimoni en la nostra APP Diskover. Nosaltres ens encarreguem de la transferència de la informació de la web de l’ajuntament a la nostra plataforma sense que això representi cap esforç en recursos humans per part del personal de l’ajuntament. L’ajuntament s’estalvia el desenvolupament o contractació d’una APP i el manteniment de la mateixa. Això ja ho hem fet nosaltres, l’APP està desenvolupada i testejada i funciona a tota Catalunya amb més de 20.000 recursos turístics ja entrats que s’han visualitzat més de 6.200.000 vegades dins de l’APP.

2)    Proporcionem uns informes trimestrals amb informació analitzada de les dades de fluxos, gustos i interessos dels turistes i visitants al territori del client que es van generant fruit de la interacció dels usuaris amb el seu contingut. Aquesta informació resulta molt útil per a optimitzar, rectificar o ratificar les estratègies turístiques dels ajuntaments.


Obtén la teva llicència i potencia el patrimoni turístic del teu municipi.


Llicència Pla Bàsic:
 • Alta plataforma
 • Introducció de l'agenda municipal i la seva permanent actualització
 • Generació d'estadístiques en el portal i en informes trimestrals personalitzats
 • Promoció del seus posts a través de les nostres Xarxes Socials
 • Consultor personal per a ajudar a optimitzar el contingut dels posts
 • Introducció, per part del personal de Diskover d'uns 100 posts del tipus llocs, esdeveniments, experiències, comerços i allotjaments ja existents a la web de l'ajuntament com a posts oficials
 • Per 1.200€ el primer any i manteniment anual de 800€ a partir del segon.
 
Pla Premium:
 • Pla bàsic
 • Buidatge i introducció de més posts dels tipus llocs, esdeveniments, experiències, comerços i allotjaments de la WEB de l'ajuntament, i a les plataformes: google, diputació, patrimoni, Wikipedia, wikiloc, pobles de Catalunya,,... com a posts oficials
 • Contacte amb punts de promoció entre allotjaments locals i punts d'informació, i provisió de material promocional a ells i a l'ajuntament.
 • Per entre 2.000€ i 5.000€ (en funció del nombre de punts a introduir i nombre de punts de promoció) i manteniment anual de 800€ a partir del segon.
Promoció Turística

OFERTA ESTRELLA DISKOVER CATALONIA

DISKOVER CATALONIA

Llicència Pla Bàsic
Obtén la teva llicència i potencia el patrimoni turístic del teu municipi.
Preu: 1.200€
el primer any i manteniment anual de 800€ a partir del segon.
Més info a
VEURE CONDICIONS

 

DISKOVER CATALONIA DISKOVER CATALONIA

Com obtenir el descompte

Clicar sobre "contactar", omplir el formulari que s'enviarà directament al proveïdor. El proveïdor l'identificarà com a usuari d'Ajuntament Impulsa per poder-li aplicar les condicions preferents i li respondrà en un màxim de 24 hores.

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top