Diskover fa públiques les 30 poblacions més demanades al seu cercador

Diskover és una xarxa social de turisme. Una app gratuïta que alimenta la curiositat dels turistes i ens apropa a diferents indrets de manera intel·ligent.  Permet crear rutes personalitzades, guardar els punts d’interès favorits i compartir les experiències en l’entorn social i en grups d’amics. 

Hi ha dues formes d’utilitzar l’app: per una banda pot mostrar l’oferta turística que el visitant té al seu voltant (Llocs, Agenda, Activitats, Comerços i Allotjaments, segons el que es necessiti) o, per altra; buscar nous indrets al seu cercador que no necessàriament han d’estar a un radi proper per tal de planificar o agafar idees abans de fer el viatge.  

Recentment Diskover ha fet públiques les 30 poblacions catalanes que més s’han buscat al seu cercador en les darreres 1000 cerques per ordre de major a menor, i són aquestes:
 


Poblacions Diskover

1.    Barcelona
2.    Girona
3.    Vic
4.    Tarragona
5.    Deltebre
6.    Olot
7.    Lleida
8.    L’Aldea
9.    Puigcerdà
10.    Sabadell
11.    Palamós
12.    L’Ampolla
13.    Tossa de Mar
14.    Manresa
15.    Begur
16.    Tortosa
17.    Reus
18.    Berga
19.    Roses
20.    Mataró
21.    Ripoll
22.    Lloret de Mar
23.    Arnes
24.    Santa Bàrbara
25.    Pals
26.    Cadaqués
27.    Bellver De Cerdanya
28.    Terrassa
29.    Ribes de Freser
30.    Peralada

Per tant, aquests municipis, si tenen un contingut atractiu a l’app, acabaran convencent els usuaris de que la propera sortida que facin, han d’anar cap allà!. 
Amb les estadístiques que proporciona Diskover els municipis poden promocionar el seu patrimoni turístic i fer una anàlisi intel·ligent dels fluxos, gustos i interessos dels visitants.

 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top