SMART SAVE

contacte directe: Juan Pablo Calvo
jpcalvo@smart-save.es

BigBelly Solar Paperera individual

BigBelly Solar Paperera doble

BigBelly Solar Paperera triple

BigBelly Solar Paperera color

BigBelly Solar Paperera detall

PRODUCTES I SERVEIS

EL NOSTRE PRODUCTE: EL BIGBELLY
Smartsave ofereix els compactadors solars de escombreries BigBellySolar, que funcionen amb energia solar i sense cables.
Són contenidors o papereres que, col·locats en un punt de una ciutat, van compactant adins seu les escombreries, a mida que els ciutadans els van omplint.
L’intel·ligent sistema de recollida de residus de un contenidor BigBelly redueix de forma espectacular els costos operatius, el consum de combustible i les emissions de gasos d’efecte hivernacle associats al procès de recollida de residus, fins a un 80%.
BigBellySolar és una creació nord-americana, present a 48 estats dels USA i a 30 països de arreu del món.

UN “AMIC” DE LES CIUTATS AMB CONCIÈNCIA AMBIENTAL
El BigBelly està present a les principals ciutats del món: Boston, Los Angeles, Chicago, Viena, Frankfurt, Barcelona, i moltes més, que tenen un compromís amb la sostenibilitat i han facilitat aquesta eina del reciclatge als seus ciutadans. També està instal·lat en grans parcs naturals, aeroports i universitats. Amb la seva estructura completament hermètica garanteix un aspecte net dels espais.

AVANTATGES DE LA PAPARERA BIGBELLY EN LA RECOLLIDA DE RESIDUS
El BigBelly gasta significativament menys diners en la recollida de escombraries.
Les recollides es reduiexen en un 80%, i per tant les despeses de recollida (reducció del combustible dels vehicles de recollida, del seu desgast, del treball necessari) però sense reduïr el nivell de serveis.
Quan un BiBelly està instal·lat en una ciutat, augmenten les taxes de reciclatge, i s’eliminen els desbordaments d’escombraries i les queixes dels ciutadans.

FUNCIONAMENT DEL BIGBELLY
El panell solar del BigBelly no necessita llum solar directe. Compacta les escombreries adins seu, deixant espai per més. Les escombreries es reduiexen en un 15-25% respecte el seu volum inicial. Durant els cicles de compactació, el BigBelly segueix sent utilitzable per les persones que llencen escombreries.

TECNOLOGIA
A més de la tecnologies solar i de compactació, consta de un també sofisticat sistema informàtic, amb el qual Smartsave té el control absolut i la visibilitat de les operacions dels compactadors, sabent en tot moment l’estat d’emplenament del contenidor o compactador, i quan cal buidar-lo.

 

P+SAC


CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

Barcelona i Sant Cugat han instal·lat contenidors intel·ligents que compacten i emmagatzemen fins a cinc vegades més escombraries gràcies a l'energia solar, reduint els costos i les emissions de gasos en disminuir el nombre de recollides necessàries de cada paperera.
A més de la reducció de costos i gasos, la tasca dels contenidors - amb una capacitat de 220 litres i una compactació d'un 15-25% del volum inicial - no consumeix ni un sol watt de subministrament elèctric municipal ni requereix instal·lació o connexió a la xarxa, ja que funciona de manera autònoma gràcies a l'energia solar.


Barcelona

Sant Cugat del Vallès

Suissa

Boston

DESCARREGAR CATÀLEGS EN PDF

tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top