ECOBAM participa al GICI - Grup Interplataformas de Ciutats Intel·ligents

El passat dijous, 5 de febrer, es va celebrar a Madrid, a la seu del Ministeri d'Economia i Competitivitat, un taller temàtic sobre idees de projectes relacionats amb ciutats intel·ligents organitzat per GICI - Grup Interplataformas de Ciutats Intel·ligents. L'objectiu va ser presentar noves idees de projectes per tal de promoure el desenvolupament de les ciutats intel·ligents a Espanya i Europa, incloent les diferents àrees cobertes per la ciutat: energia, TIC, mobilitat, salut, turisme, etc.

El Grup de Treball Interplataformas de Ciutats Intel·ligents neix a iniciativa del Ministeri d'Economia i Competitivitat com a resposta a la necessitat en el camp de les Ciutats Intel·ligents.

ECOBAM ha estat una de les empreses seleccionades per participar en el CIGI d'entre moltes empreses, universitats i centres de recerca han mostrat interès per participar en el projecte.

El projecte consisteix a desenvolupar un equipament a través d'un piezoelèctric per transformar l'energia del pas dels vehicles en energia elèctrica i ser capaç d'emmagatzemar i il·luminar les Bandes Reductores de Velocitat de ECOBAM.

El GICI ha servit d'inici d'un projecte molt ambiciós de R + D + I que va molt orientat a consolidar la presència de ECOBAM a la Smart City i servirà per desenvolupar altres equips posteriors que aportaran un valor afegit addicional a les Bandes Reductores de Velocitat.
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top