Ecocomputer implanta la seva solució ACTAIS® Waste per a la gestió de les deixalleries de l'Ajuntament d'Igualada

‎En l'últim trimestre del 2020, Ecocomputer resultar adjudicatari del contracte per al "subministrament del sistema de gestió i control de les entrades i sortides de residus de les deixalleries fixa i mòbil" de l'Ajuntament d'Igualada.

En aquest marc, Ecocomputer ha implantat el seu sistema ACTAIS® Waste, en la configuració que comprèn:

• APP ACTAIS® Waste Mobile (+ Smartphones), per al seu ús pels operadors de les deixalleries, que possibilita la gestió d'entrades, la gestió de sortides, la gestió de llicències d'obra, i la comunicació amb bàscula.
• Aplicació web de gestió ACTAIS® Waste BackOffice per al seu ús pel personal de gestió, que permet la visualització de dades en temps real, la parametrització de el sistema, i l'explotació de dades mitjançant taules i estadístiques gràfiques.
• ACTAIS® Waste Citizen web, que permet el ciutadà consultar informació, les seves gestions, i els seus punts.

A més, cal destacar que el sistema a implantar permet el compliment de la normativa RD110 / 2015 i està preparat per a la comunicació de dades a la plataforma eRAEE.

Finalment, Ecocomputer ha subministrat divers equipament, com impressores d'etiquetes, targetes RFID, impressores de targetes, visor de bàscula per a vehicles, bàscules de pesatge de residus.Més informació:
https://www.ecocomputer.com/images/docs/ActaisWaste_A4_ES_LQ.pdf

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top