Ecocomputer implanta la solució ACTAIS® Waste per a la gestió de les deixalleries de l'Ajuntament de Vic

Durant l'any 2022 Ecocomputer ha implantat el sistema ACTAIS® Waste com a sistema de gestió i control de les entrades i sortides de residus de les deixalleries fixa i mòbil de l'Ajuntament de Vic.

El sistema implantat es compon de les aplicacions següents:

• APP ACTAIS® Waste Mobile (+ Smartphones), per al seu ús en mobilitat pels operadors de les deixalleries.
• Aplicació web de gestió ACTAIS® Waste BackOffice per al seu ús pels operadors de la deixalleria fixa des de la caseta de control, i pel personal de gestió des de la seva oficina.

Amb el sistema es possibilita la gestió d’entrades i la gestió de sortides, la comunicació amb bàscula, la impressió de tiquets, la signatura d’albarans, la gestió d’imports a facturar, etc. A nivell de gestió, permet la visualització de dades en temps real, la parametrització del sistema i l'explotació de dades mitjançant taules i estadístiques gràfiques.

A més, s'està engegant ACTAIS® Waste Citizen Web, que permet al ciutadà consultar informació de les instal·lacions (residus admesos, localització, horaris, rutes, etc.) i les seves gestions amb les deixalleries.
Amb la implantació del sistema a l'Ajuntament de Vic són més de 180 instal·lacions digitalitzades amb ACTAIS® Waste a nivell nacional.

Concretament a Catalunya, ACTAIS® Waste és el sistema de gestió de les deixalleries del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental, de l'Ajuntament d'Igualada, de l'Ajuntament de Tarragona i de l'Ajuntament de Vic.

https://www.ecocomputer.com/images/docs/ActaisWaste_A4_ES_LQ.pdf 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top