El 22 de març es celebra el II Congrés de l’aigua a Catalunya

El pròxim 22 de març, coincidint amb la celebració del Dia Mundial de l’Aigua, s’iniciarà el II CONGRÉS DE l'AIGUA A CATALUNYA, amb l’objectiu d’aprofundir en la recerca de solucions als importants problemes que afecten al sector de l’aigua a casa nostra.

Aquest II CONGRÉS DE l'AIGUA A CATALUNYA pretén la participació activa del màxim número d’agents involucrats en la planificació, ordenació i gestió dels serveis relacionats amb el cicle integral de l’aigua (Administracions, gestors públics i privats, professionals i tots aquells interessats en la millora de l’eficiència qualitativa i quantitativa de l’aigua que consumim), entenent que, també dins el món de l’aigua, ningú té el patrimoni de la veritat absoluta i que els plantejaments estrictament ideològics o pretesament dogmàtics, mai no han donat resultats positius.

D’entre el conjunt de temes a desenvolupar en el Congrés, hi ha tres eixos destacables:

• Conseqüències del canvi climàtic
• El model de gestió pública o privada dels serveis del cicle de l’aigua
• La garantia de subministrament d’aigua per a tothom, especialment en els casos de pobresa.

Adjuntem enllaç amb la pàgina web del Congrés i del seu programa:

http://www.congresaiguacatalunya.com/

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top