OFERTA GENERAL EL ARTE CRISTIANO

EL ARTE CRISTIANO
VEURE CONDICIONS
EL Arte Cristiano, va ser fundada l'any 1880 pels germans Joaquim i Marià Vayreda i Vila, mantenim la seva vocació, metodologia i admiració per la feina ben feta.
El nostre taller és una construcció de més de 2.000 m2 situat a la ciutat d'Olot.
Actualment el taller està compost per 16 artesans completament al servei de la creació d'estàtues Cristianes i en especial Pessebres Municipals.
Mantenim la tradició dels nostres creadors i al llarg dels anys hem anat incorporant els avenços tecnològics que ens han permès estar present en els cinc continents mostrant la bellesa de les nostres creacions.

SANTORAL
El Arte Cristiano és una empresa familiar fundada l'any 1880 dedicada a l'elaboració artesanal de figures religioses. Es tracta, sens dubte, de la més àmplia col·lecció de models del món (més de 2.000 models). Des dels seus inicis ha subministrat els seus models a tot el món elaborats en un mateix material, la pasta cartró fusta, ideal per a espais interiores. Oferim la més àmplia gamma de models de sants, verges, sagrats cors, crucifixos, nens Jesús , via crucis, etc.

EXTERIOR
Amb la finalitat d'ampliar l'oferta dels nostres productes i permetre que aquests models puguin tenir una major presència i reconeixement l'empresa ha creat una nova línia basada en els materials més nous tant en l'elaboració com en l'acabat final que hi ha al mercat permetent que aquestes estàtues siguin resistents a la intempèrie. Podem oferir totes les seves imatges de catàleg entre 60 i 200cms en aquests materials. • Fibra de vidre: les decoracions en aquests materials són en blanc, imitació pedra i decorades. • Resina: aquest material permet el bany electrolític en bronze més d'aquesta nova línia L'Art Cristià ofereix també la possibilitat de fabricar les estàtues en materials nobles com el bronze de fosa, ciment pòrtland i pedra. Amb aquesta línia volem solucionar una falta de sempre en el sector funerari com és el poder realitzar qualsevol estàtua religiosa en qualitat i preus excepcionals. Per encàrrecs especials no dubteu a contactar ja que l'empresa té un equip d'escultors que poden satisfer les seves necessitats.

BETLEMS
El nostre taller va ser fundat l'any 1880, vam realitzar figures de manera artesanal seguint les tècniques dels nostres fundadors segons l'escola tradicional Olotina. Tenim una àmplia selecció de naixements, figures de reis, així com figures decoratives, animals, grups i altres complements per al seu pessebre. Les nostres figures estan especialment indicades per a col·leccionistes, amants de la qualitat i acabats de l'art litúrgic Cristià.

PASSOS SETMANA SANTA
Tenim un ampli catàleg de passos de Setmana Santa. El termini de lliurament és d'aproximadament unes 6 setmanes a partir de la confirmació de la comanda.

ENCÀRRECS ESPECIALS
Ens posem a la seva disposició i ens adaptem per a realitzar l'obra que precisi, a trabés de fotos, d'adaptacions del nostre catàleg, substitució d'escultures ja existents, reproduccions, etc.
Pessebres

OFERTA ESTRELLA EL ARTE CRISTIANO

EL ARTE CRISTIANO
Naixement de 3 figures 120cms amb decoració antiga
Preu: 5.875 €
Oferta impulsa
4.990 €
EL ARTE CRISTIANO EL ARTE CRISTIANO

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top