El camp de futbol de La Vinyassa de Roses renovarà la instal·lació elèctrica per ser més eficient energèticament

Actualment, el camp municipal de futbol La Vinyassa disposa d’una instal·lació formada per quatre torres d’il·luminació, cadascuna de les quals conté quatre làmpades de 2.000 w. La seva renovació consistirà en la substitució d’aquests focus del terreny de joc, d’acord a les necessitats actuals d’il·luminació i a l’objectiu d’estalvi energètic i econòmic. Per aconseguir-ho, s’instal·laran focus de tecnologia LED que aporten una llum d’intensitat uniforme, alhora que permetran la il·luminació del camp d’acord a les necessitats i usos de cada moment, gràcies a la incorporació d’un quadre de comandament dins l’edifici que permetrà il·luminar els diferents espais de manera individual.

Aprofitant aquesta actuació també es dotarà una de les torres de dos conjunts de projectors per il·luminar la nova pista de bicicletes BTT.  Pel que fa a la resta de la instal·lació de vestidors, bar i entorns, s’adequaran els subquadres elèctrics per fer-la més racional i permetre independitzar la il·luminació de cadascun dels espais.

D’acord a l’estudi de balanç energètic inclòs al projecte, aquesta renovació suposarà un estalvi del 60% del consum energètic que té actualment la instal·lació, passant de 57.600 kw/h a 23.250 kw/h. En quant a l’estalvi d’emissions de CO2, es preveu una reducció de 9,27 tones per any. 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top