El CC de l'Alt Penedès s'interessa pel sistema de compres agregades que es du a terme al Maresme

Representants del Consell Comarcal de l'Alt Penedès han visitat el Consell Comarcal del Maresme per veure com gestiona l'administració maresmenca les compres agregades. El CCM va ser pioner a implantar aquest sistema basat en l'economia d'escala que aconsegueix un preu més reduït dels productes o dels serveis a partir de la demanda conjunta de tots els ajuntaments. El gerent del CCM, Ramon Llastarry, els ha explicat el funcionament del servei.
El Consell Comarcal del Maresme va posar en marxa el servei de Compres Agregades el juliol de 2006 amb l'objectiu d'aconseguir preus competitius en l'adquisició d'aquell material indispensable per al funcionament ordinari de les administracions. La primera compra que es va mancomunar va ser la del subministrament de paper. L'experiència va ser positiva i es va repetir el sistema amb la contractació conjunta de les telecomunicacions (telefonia mòbil, fixa i internet).El servei va ampliar la seva oferta el juliol de 2009 amb la primera compra agregada d'electricitat que es va fer a Catalunya després de la liberalització del mercat.

El Servei de Compres Agregades es basa en les lleis de l'economia d'escala. És a dir, a major volum de compra, preu per unitat més baix.
 

Font: Consell Comarcal del Maresme
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top