El Centre Cultural La Bòbila fa el manteniment de cortines i butaques en dos dies

El Centre Cultural La Bòbila, aprofitant un petit parèntesi de dos dies en l’agenda d’activitats, ha contractat  els treballs de manteniment de les cortines de gran format així com de les butaques i cadires entapissades.L’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, conscient de que el manteniment periòdic es la solució més ecològica, higiènica i econòmica referent a allargar la vida de les cortines i dels entapissats de les butaques, regularment dedica esforços a aquest tipus de manteniment.En general, per no tenir la solució a l’abast, costa plantejar-se rentar les cortines de gran format del teatres o auditoris (els telons de boca, de fons, el tèxtils de la caixa negra, cortines absorbents d’acústica, de les llotges, etc), les butaques o cadires entapissades de les llotges. Però avui, la solució està a l’abast: es pot rentar sense desmuntar, interferint minimament en  l’activitat de la sala.

Rentar elimina brutícia, pols i àcars, reviu el color i allarga la vida útil dels tèixits.Un cop rentat, ens hem de preguntar si tenim la seguretat de que tant les cortines com els entapissats de les butaques responen a la reacció al foc que obliga el Codi Tècnic.

Si no responen a la qualificació al foc o no es disposa del certificat, el més convenient es ignifugar i certificar-ho (les cortines han de respondre a la qualificació C1 i les butaques a la qualificació 1021:2006 parts 1 i 2). Tant cortines com butaques es poden ignifugar in situ, també sense desmuntar. També les moquetes i les parets entapissades.Com a complement, l’aplicació de un producte viricida, bactericida i fungicida actiu ens ajuda a evitar infeccions per contacte i a eliminar males olors.

BEST-FORM BCN, SL ha col·laborat amb l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat en el manteniment de les cortines, butaques i cadires del Centre Cultural La Bòbila.

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top