El Congrés de l’Aigua a Catalunya es posposa fins juny

‎Atesa l’actual situació epidemiològica a Catalunya i les seves perspectives de futur immediat, el Comitè Organitzador del IV CONGRÉS DE L’AIGUA A CATALUNYA ha constatat la impossibilitat de garantir plenament la salut dels Congressistes en les dates inicialment programades i, en conseqüència ha decidit deixar sense efecte l’actual convocatòria i establir les dates dels 16 i 17 de juny de 2021 per a la celebració del Congrés en forma presencial.

El Comitè Organitzador vol mantenir, llevat d’imponderables, la mateixa programació del IV Congrés que ja figura a la pàgina web del Congrés, així com la resta de condicions.

Tanmateix, el Comitè Organitzador ha decidit ampliar fins el 31 de març de 2021 el termini de presentació de Comunicacions al Congrés.


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top