El Congrés Iberoamericà d'Innovació Pública se celebrarà a La Llacuna (Tenerife) els propers dies 18, 19 i 20 d'octubre

En la quarta edició del Congrés Iberoamericà d'Innovació Pública, que tindrà lloc un cop més a La Laguna (Tenerife), es donaran cita prop de 100 ponents del sector públic, món acadèmic, sector privat i societat civil d'Iberoamèrica els dies 18, 19 i 20 del mes d'octubre per abordar les claus de la innovació en el sector públic. L'esdeveniment està organitzat pel Cabildo de Tenerife, la Universitat de la Llacuna, les instal•lacions acolliran la seu del Congrés, la seva Fundació General i NovaGob. En aquesta edició, la trobada s'emmarca dins del Campus Amèrica organitzat per la Universitat de la Llacuna.

Les diferents ponències, taules de debat i tallers (que sumen més de 30 activitats) estan enfocades a la recerca de solucions per transformar el sistema burocràtic tradicional en administracions modernes, íntegres i eficients. Per a això, s'acolliran temàtiques com ara la transformació digital del sector públic, la transparència, la rendició de comptes la gestió de persones, els hackers cívics, la ciberseguretat, el teletreball, dades obertes i grans dades, el govern obert, les polítiques de igualtat, la innovació turística, l'ús de moneda digital i la participació ciutadana. També hi haurà espai per a conèixer experiències d'alt impacte en matèria d'innovació pública, així com per abordar les més recents metodologies experimentals que s'estan traslladant a l'administració pública.

La conferència principal anirà a càrrec de Concepció Campos Acuña, Secretària d'Administració local amb una llarga i reconeguda trajectòria professional i una de les protagonistes més destacades de la innovació pública a Espanya. Entre els ponents, on hi haurà presència de professionals de diferents països com Espanya, Mèxic, Argentina, República Dominicana, Veneçuela i Xile, està confirmada la presència de Yokasta Guzmán (Direcció General de Contractacions Públiques de República Dominicana), Judith Flórez (directora general de serveis Jurídics i Coordinació Territorial de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), Joaquín Ruiz (Secretaria d'Estat de Funció Pública d'Espanya), Óscar Cortés (Ministeri de Justícia d'Espanya), Deepak Daswanii, (hacker cívic), Carolina Briones. Secretària General TAST (Central American Tourism Agency), Lourdes Muñoz (Open Data Barcelona), Rita Grandinetti (Universitat Nacional de Rosario d'Argentina), Marcos García (Media Lab Madrid), i Valentina Arros (Laboratori de Govern de Xile). El Congrés NovaGob es confirma d'aquesta manera com a punt de trobada dels innovadors públics en Iberoámerica.

Així mateix, el Congrés acollirà la cerimònia de lliurament dels Premis NovaGob Excel·lència 2017, uns guardons que reconeixen les bones pràctiques de les administracions públiques i que aquest any han premiat projectes innovadors d'Espanya, Mèxic, Perú i República Dominicana.

Més informació:

Programa: https://www.congresonovagob.com/programa/
Inscripcions: https://www.congresonovagob.com/inscripciones/

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top