El Congrés Mundial IOT SOLUTIONS 2018 anuncia els seus primers ponents

El calendari dels ponents en l’IoT Solutions World Congress (IoTSWC) està prenent forma. Del 16 al 18 d'octubre, l'esdeveniment industrial d'Internet, organitzat per Fira de Barcelona, reunirà a més de 250 experts mundials per debatre sobre les aplicacions reals de l'IoT que estan transformant diferents entorns industrials i creant nous models de negoci. Els ponents confirmats inicialment inclouen Gloria Zaionz, tecnologia emergent i gurú de la innovació; Bert Van Hoof, gerent de programa de grup a Azure IoT i soci de Microsoft; i Edy Lingosari, director general global d'Accenture.

S'han establert nou temes bàsics per a l'IoTSWC 2018 com a base per als més de 125 seminaris programats: fabricació de productes, assistència sanitària, energia i serveis públics, transport connectat, construcció i infraestructures, indústria oberta, tecnologies habilitadores, blockchain i intel·ligència artificial, els seus propis fòrums específics del tema.

Roger Bou, director de IoTSWC, destaca el treball del comitè del programa: "treballant per reunir casos d'èxit innovadors per analitzar el desplegament de la IoT en múltiples sectors industrials i identificar les tendències per traçar la convergència de tecnologies, estàndards i noves aplicacions". El comitè del programa està liderat pel Consorci Industrial d'Internet (IIC) i està format per gairebé trenta representants d'empreses i entitats líders.

 
Alguns temes destacats
 
El Congrés abordarà temes com la transformació impulsada per l'IoT de l'entorn laboral, l'impacte de l'automatització industrial en l'ocupació, la connexió digital de tota la cadena de valor d'un producte, la seguretat dels vehicles autònoms i les infraestructures intel·ligents a les ciutats.

El tema Energia i Utilitats abordarà temes relacionats amb la millora de l'eficiència dels processos mitjançant la informàtica cognitiva i s'analitzarà la implementació del model "bessons digitals" per predir comportaments i prescriure accions en diferents sectors.

Els ponents faran una discussió sobre la nova relació metge-pacient introduïda per les noves tecnologies i l'ús de dades per a la personalització de l'assistència sanitària, la telemedicina a través de l'IoT i els sistemes de seguretat específics per a la nova eHealth.

El Fòrum dedicat a la Intel·ligència Artificial discutirà sobre l'ètica i les responsabilitats socials implicades en la implementació de solucions d'IA en el món real. El Fòrum Blockchain mostrarà històries d'èxit que destaquen l'aplicació d'aquesta tecnologia en la indústria logística, les franquícies de restauració i la resolució de problemes relacionats amb el copyright en la música.

Altres noms en la primera vista prèvia de l'agenda del Congrés inclouen: Sven Schreck, cap d'arquitectura de seguretat de l'IoT a Intel; Said Tabet, director d'estratègia tecnològica de Dell Technologies; Leila Dillon, vicepresidenta de Global Marketing & NA Distribution a Bigbelly; Jonathan Moulton, cofundador i soci director de Momenta Partners; Willem Sundblad, director general i fundador d'Oden Technologies Ltd; Mark Cotteleer, director d'investigació de Deloitte; Helena Lisachuk, IoT Global Initiative Lead in Deloitte; Hyleco Nauta, director d'Innovació e-Salut al Centre Mèdic Universitari d'Utrecht; John Denning, director del canvi majorista; Michael Godoy, director de Telemedicina i Terapèutica Escalable al Centre Mèdic de la UCSF; Eric Harper, Senior Software Architect of ABB; Brad Klenz, IoT Analytics Architect de SAS; Martijn Siebrand, especialista en Blockchain, Logística i Finances de TKI Dinalog; Andy Zondervan, CEO de Settled!, i Pascal Haider, CEO de GarfieldEATS.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top