El Congrés Nacional d'Innovació i Serveis Públics en prepara una nova edició

Una nova edició del Congrés Nacional d'Innovació i Serveis Públics, a les sigles CNIS, es durà a terme els propers 13 i 14 de desembre a La Nave (Madrid). El Congrés més important a nivell nacional en matèria d'innovació pública espera tornar a reunir un miler d'assistents provinents de totes les esferes públiques.

El CNIS és sinònim de trobada, de networking entre tots els assistents que pertanyen tant als organismes públics com a l'empresa privada. En aquest marc es fan sessions de debat, ponències i tallers, així com altres activitats paral·leles.


OBERT EL TERMINI DE PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES ALS PREMIS CNIS 2022

Fins al proper 10 de novembre de 2022 podeu enviar la vostra candidatura als premis CNIS 2022. A més de presentar el projecte de la vostra institució a alguna de les 12 categories proposades pel congrés, es poden proposar candidatures a l'Innovad@r Públic de l'any.

Per a enviar les candidatures a les Premis s'haurà d'emplenar el següent formulari, consistent en una fitxa descriptiva del projecte. Cal adjuntar-hi el document. Les candidatures tindran una extensió entre 5 i 12 pàgines en mida de paper A4, inclosos gràfics i possibles annexos. A més, s'hauran de presentar en format document de text amb format de lletra Verdana 10 i, en la mesura que sigui possible, hauran d'anar signades electrònicament.

Si voleu més informació, us deixem tots els enllaços d'interès a continuació:

• Llistat de categories Premis CNIS 2022
• Normativa General Premis CNIS 2022
• Premi Innovad@r Públic de l'Any
• Beques #CIP 2022 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top