El Congrés NovaGob 2017 abordarà els principals reptes de la gestió pública actual

La quarta edició del Congrés Iberoamericà d'Innovació Pública reunirà una nodrida representació de persones professionals del sector públic i del món acadèmic en la Llaguna (Tenerife, Espanya) els dies 18, 19 i 20 del proper mes d'octubre per abordar els principals reptes a què s'enfronta la gestió pública en l'actualitat.

L'esdeveniment, que es desenvolupa sota el lema "Administracions Públiques innovadores en un món digital", està organitzat pel Cabildo de Tenerife, la Universitat de la Llaguna, en les instal·lacions de la qual es faran el Congrés, la seva Fundació General i NovaGob.

A través de tres eixos temàtics (Digitalització, Innovació i Talent), NovaGob 2017 centrarà la seva atenció en les noves formes de pensar i de fer dins de les administracions públiques, la transformació digital d'aquestes i el factor humà dins el sector públic.

Les diferents ponències, taules de debat i tallers desplegaran temàtiques com ara Administració Electrònica, ciberseguretat, teletreball, dades obertes i grans dades, xarxes socials digitals, gestió de recursos humans, participació ciutadana, govern obert i metodologies experimentals per a la innovació pública.

Així mateix, el Congrés acollirà la cerimònia de lliurament dels Premis NovaGob Excel·lència 2017, uns guardons que es decideixen amb els vots de les persones de la xarxa social NovaGob (que ja compta amb més de 10.000 membres) i que reconeixen les bones pràctiques en els serveis públics de les administracions iberoamericanes.

Programa preliminar: https://www.congresonovagob.com/programa/
Inscripcions: https://www.congresonovagob.com/inscripciones/
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top