El Consell Comarcal de la Conca de Barberà estudia mancomunar el servei municipal de gestió d'aigua

El Ple del Consell Comarcal va aprovar per unanimitat el pressupost de la corporació per l'any vinent. Els recursos econòmics del Consell Comarcal passaran dels 6,2 M EUR de l'exercici 2012, als 5,8 milions l'any vinent. Una baixada d'uns 400.000 euros que representa un descens del 5,5%.

D'altra banda i en el marc d'incrementar l'eficiència i de mancomunar serveis municipals, el Consell Comarcal està treballant des de fa mesos en un nou projecte sobre la viabilitat de posar en marxa un servei de gestió del proveïment d'aigua als ciutadans que mancomunaria els actuals serveis municipals d'abastament d'aigua.

El Consell Comarcal mancomuna ja més d'una desena de serveis municipals de tot tipus, fet que redueix les despeses de gestió i millora l'eficàcia cap als ciutadans. Exemples clars en serien els serveis comarcals de recollida d'escombraries, d'atenció social bàsica, de promoció econòmica i turística, de serveis tècnics municipals, d'assistència informàtica als municipis o la gestió de les depuradores d'aigua.

Així, el Consell Comarcal vol fer una aposta ferma per continuar i incrementar -en qualitat i també en quantitat- els serveis que presta a la ciutadania i als ajuntaments. Com exemple, l'Àrea de Benestar Social està redissenyant la seva organització i funcionament per millorar l'eficiència els serveis que presta a la ciutadania.

"El proper 2013 no serà un any de grans inversions sinó que en la mateixa línia dels tres darrers exercicis s'intentarà incrementar les actuacions d'assistència social i de promoció econòmica des de totes les àrees del Consell Comarcal", han assegurat des de l'ens.
 

Font: ACN
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top