El Consell Comarcal de l'Alt Empordà redactarà 12 projectes tècnics dels municipis

El ple del Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha aprovat la relació de 12 projectes inclosos dins del Programa d’Assistència Tècnica als municipis per a l’any 2013. Acollir-se a aquesta iniciativa suposa per als 12 municipis seleccionats la redacció dels corresponents projectes que han estat presentats i aprovats a càrrec dels serveis tècnics del Consell.

Aquesta iniciativa comarcal facilita la redacció de projectes d'obres que hagin d'integrar-se en el Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya o bé a altres programes específics de la Generalitat, així com actuacions que els municipis tinguin previst executar directament o en col·laboració amb altres administracions.

Han pogut presentar sol·licituds tots els municipis inclosos en l'àmbit territorial de l'Alt Empordà. Cada ajuntament només podia demanar la redacció d'un sol projecte, quedant exclosos la redacció d'instruments de planejament. Atès que la capacitat dels serveis tècnics comarcals és limitada, com cada any s’han atès les peticions que realment es puguin assumir, tenint en compte la capacitat tècnica i econòmica dels ajuntaments peticionaris.

L'assistència tècnica per a la redacció de projectes comporta el finançament compartit al 50% entre l'ens peticionari i el Consell Comarcal, amb un límit màxim per part de l'ens comarcal de 4.000 euros per projecte i any, sense perjudici de poder passar aquest límit si les circumstàncies o la característica de l'obra així ho aconsellés. Per determinar l’aplicació de les tarifes, s’ha valorat l’import de la redacció del treball d’acord amb els barems orientatius aprovats pels col·legis professionals corresponents però reduïts en un 20%.

La relació de projectes que seran redactats per l’arquitecte dels Serveis Tècnics del Consell Comarcal de l’Alt Empordà són els següents:

Ajuntament d'Albanyà.- Pavimentació diferents trams camins rurals.
Ajuntament de l'Armentera.- Urbanització del tram entre el carrer Santa Cristina i la carretera de Sant Pere.
Ajuntament de Biure.- Renovació de la xarxa de subministrament d'aigua potable.
Ajuntament de Boadella i les Escaules.- Projecte d'adequació i millora de l'enllumenat públic a la població de Boadella i les Escaules, en ambdós nuclis de la població.
Ajuntament de Cistella.- Renovació dels serveis existents i pavimentació carrers del nucli de Cistella.
Ajuntament de Masarac.- Pavimentació de carrers del nucli de Vilarnadal.
Ajuntament d'Ordis.- Portada de llum a la minideixalleria d'Ordis.
Ajuntament de Pedret i Marzà.- Prolongació del col•lector de sanejament de Marzà.
Ajuntament de Sant Climent Sescebes.- Xarxa d'aigua.
Ajuntament de Sant Mori.- Estació depuradora d'aigües residuals i col·lectors.
Ajuntament de Saus, Camallera i Llampaies.- Canonada d'aigua per unir els subministres municipals entre els pobles de Camallera i Llampaies.
Ajuntament de Ventalló.- Reforma interior de l'Ajuntament de Ventalló.
 

Font: Consell Comarcal de l'Alt Empordà

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top