El Consell Comarcal del Baix Camp organitza centres oberts d'estiu per a 40 infants a 3 municipis del Baix Camp

El Consell Comarcal del Baix Camp organitza, per segon any consecutiu i amb la col·laboració de diferents ajuntaments de la comarca, els serveis d'intervenció socioeducativa d'estiu, d'atenció a infants en situació de risc social d'entre 4 i 12 anys. Es realitzaran als municipis de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant (Cavallet de Mar), la Selva del Camp (la Terrissa), Mont-Roig del Camp (el Drac Roig) i Miami Platja (Estel de Mar). En total es beneficiaran d'aquest servei 40 infants i joves.

Així, a banda, d'assegurar l'esmorzar i el dinar de les criatures, es realitzaran jocs i propostes lúdiques i esportives, a més de treballar bons hàbits i habilitats de relació. La proposta dels serveis d'intervenció socioeducativa també inclou la realització d'activitats d'estiu amb la resta d'infants d'aquests municipis per fomentar la inclusió en la comunitat.

Les activitats programades dels serveis d'intervenció socioeducativa estaran dinamitzades en cada municipi, per una tècnica en integració social, amb el suport i supervisió dels professionals dels Serveis Socials del territori. L'educadora social de l'EBASP i l'educadora social dels Serveis d'Intervenció Socioeducativa.

Aquests municipis són alguns dels que compten amb serveis d'atenció diürna a la comarca durant tot el curs, però a partir del mes de setembre es canvia el model per potenciar els serveis d'intervenció socioeducativa, que passen a formar part dels serveis socials de primària que realitza el Consell Comarcal en els municipis de menys de 20.000 habitants de la comarca. 
 
 
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top