El Consell Comarcal del Baix Ebre sol·licita una subvenció de 264.708€ al FEDER per finançar la Via Verda del Carrilet

El ple del Consell Comarcal del Baix Ebre ha aprovat sol·licitar una subvenció de 264.708 euros al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat per finançar el 50 per cent restant del projecte de la Via Verda del Carrilet de la Cava. Aquesta sol·licitud s'acull a la convocatòria d'ajuts feta a finals de juliol en el marc del programa operatiu del FEDER de Catalunya 2014-2020 i destinada a la construcció de noves vies ciclistes i al desenvolupament del cicloturisme.

El Consell Comarcal del Baix Ebre preveu convertir en Via Verda un tram de poc més de 7 quilòmetres de l'antic traçat del Carrilet que unia Tortosa a la Cava (Deltebre). El projecte té un pressupost de 529.417 euros i ja compta amb una subvenció, equivalent al 50 per cent de la inversió, concedida pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, en el marc de la convocatòria dels Plans de Foment Territorial de Turisme.

D'altra banda, la Corporació comarcal ha ratificat una sol·licitud de subvenció de 375.272 euros al Servei d'Ocupació de Catalunya per contractar 25 persones en situació d'atur o beneficiàries de la Renda Mínima d'Inserció en el marc del Programa Treball i Formació.

El ple també ha aprovat el conveni anual de col·laboració entre l'Institut Català de l'Acolliment i de l'Adopció (ICAA) i l'ens comarcal per prestar els serveis de valoració i formació de les famílies sol•licitants d’una adopció internacional, acolliment en família aliena o adopció d’un menor tutelat per la Generalitat i el corresponent seguiment. Aquests serveis, que es presten en l'àmbit de les Terres de l'Ebre, van a càrrec de la Institució Col·laboradora d'Integració familiar (ICIF).

El plenari també ha donat llum verda a les bases per a la concessió d'ajuts individuals de desplaçament per a alumnes d'educació obligatòria de la comarca del Baix Ebre corresponents al curs escolar 2018/19.
SC i PP, els vots en contra d’ERC, PdeCat, ICV-EUiA, PSP i C’s.

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top