El Consell Comarcal del Garraf acollirà una presentació pública del Pla Territorial del Penedès

El 15 de gener de 2019 se celebrarà al Consell Comarcal del Garraf una sessió informativa sobre el Pla Territorial del Penedès, que està en fase de redacció. Aquestes sessions són la continuació de la primera sessió pública celebrada a l’Alt Penedès el mes d’octubre i pretenen posar en coneixement d’entitats, associacions i públic general els objectius i el procés que seguirà la tramitació d’aquest pla territorial, així com resoldre dubtes i interrogants.

La redacció del Pla Territorial del Penedès es va iniciar a finals de l’any 2014, amb l’objectiu d’establir un model del territori pels propers 15 anys en aspectes com els espais naturals, els plans urbanístics en relació a nuclis, ciutats i viles, i les grans infraestructures. Durant aquest temps, un grup format per diversos departaments de la Generalitat de Catalunya, dels ens locals i representats dels consells comarcals n’han seguit el procés de redacció de mans de l’equip del Departament de Territori i Sostenibilitat.

La darrera reunió d’aquest grup es va celebrar aquest mes de novembre a Masquefa i va comptar amb la participació del vicepresident del Consell Comarcal del Garraf, Lluís Giralt. Durant la reunió es va analitzar, entre d’altres qüestions, la proposta d’espais agrícoles del pla territorial.

D’altra banda, el Consell Comarcal del Garraf va crear una comissió de treball sobre territori formada per membres dels grups polítics comarcals, entitats i associacions representatives de la comarca, per tal de compartir el procés de redacció del Pla Territorial del Penedès, així com altres aspectes rellevants que es treballen des l’ens comarcal.

A la darrera reunió d’aquest grup, celebrada el passat dijous 15 de novembre, també es van debatre temes com l’Estudi dels impactes dels peatges de la C-32, la proposta de treball de l’Institut d’Estudis Penedesencs sobre paisatge i el Pla Especial d’Infraestructures de Telecomunicacions del Cim del Montgròs.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top