El Consell Comarcal del Vallès Occidental distribueix 805 lots de productes d’higiene

El Consell Comarcal del Vallès Occidental, en col•laboració amb els ajuntaments dels municipis de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials, està distribuint durant tot aquest trimestre un total de 805 lots de productes d’higiene, neteja i bolquers per valor de més de 16.000 euros.

Els municipis que estan rebent aquests lots són: Castellbisbal, Matadepera, Gallifa, Palausolità i Plegamans, Polinyà, Rellinars, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès, Sentmenat, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls. Els lots es distribueixen des del Consell Comarcal i els respectius equips de Serveis Socials fan el repartiment a les famílies amb
necessitats socioeconòmiques d’aquests municipis.

El president de la Comissió Informativa de Benestar Social, Educació i Qualitat de vida, Pol Altayó, explica que “aquesta actuació vol apaivagar aquesta mancança dins el projecte de població fràgil i inclusió social que porta a terme el Consell Comarcal, que té per objectiu lluitar contra la pobresa i afavorir l’equitat d’accés a recursos”. Pol Altayó també afegeix que "aquesta és una ajuda puntual que no soluciona el problema estructural, però permet millorar l’accés a recursos de primera necessitat a les famílies que reben els lots”.

El projecte de població fràgil i inclusió social també inclou els ajuts d’urgència social i el banc de dispositius de suport a la dependència, entre d’altres actuacions que s’estan duent a terme.

Els lots lliurats han estat els següents:
- 805 lots d’higiene amb xampú/condicionador, dentífric (adult/júnior), raspalls de dents individuals, gel de dutxa, sabó de mans i llet corporal, dels quals 737 inclouen compreses.
- 805 lots de neteja amb un netejador universal de 1’5 litres, rentaplats i detergent líquid.
- 262 lots de bolquers.

Per fer la compra d’aquests productes es va realitzar un procés de licitació per cercar una empresa que, entre d’altres requisits, complís els criteris de proximitat territorial i compromís social, amb una cartera de productes de primera necessitat de preu econòmic. Tot i que la major part dels municipis del Vallès Occidental disposen de Bancs d’Aliments i projectes de subsistència per a cobrir les necessitats més bàsiques de les famílies amb dificultats socioeconòmiques, s’havia detectat una mancança de productes d’higiene personal, infantil i neteja de llar.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top