El govern de Sant Fruitós de Bages aconsegueix una subvenció de la Diputació de Barcelona per dur a terme 2 projectes al municipi

La Diputació de Barcelona ha atorgat a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages una subvenció que aporta el 100% de l’import total per executar dues accions importants pel municipi a través de les meses de concertació . L’Alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, i el Regidor d’Hisenda Xavier Racero, van peticionar, en nom del govern municipal de Sant Fruitós de Bages, dues sol·licituds a les meses de concertació per actuacions a desenvolupar durant el període 2016-1019. Durant la reunió amb la Presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, aquesta va resoldre l’aprovació de les dues sol·licituds de l’ajuntament fruitosenc atorgant el 100% de l’import demanat, destacant que es tractava de bons projectes i ben plantejats.

Per una banda, un dels projectes previstos és l’execució de la primera fase de les obres ordinàries de reurbanització del carrer Padró (entre el Torrent Bo i el Carrer Montserrat) que s’ha dotat amb 450.000€, 300.000€ per l’any 2017 i els 150.000€ restants pel 2018.

Per altra banda, també es va sol·licitar la renovació de la il·luminació del pavelló d’esports municipal i del camp de futbol, incorporant tecnologia LED. En aquest cas s’ha atorgat l’import íntegre del cost, que ascendeix a 29.500€. Aquest ajut s’ha establert pel gener del 2017.

Aquests ajuts formen part del pla Xarxa de Governs Locals 2016- 2019.

 

 

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top