El nou camp de futbol de Palou de Granollers ja té aprovat el projecte executiu

La remodelació del camp de futbol de Palou ja té aprovat el projecte executiu estimat en 3.797.982,32 euros, IVA inclòs. Segons el projecte, elaborat pels serveis tècnics municipals d'Obres i Projectes, on hi ha ara el camp de futbol de Palou es construirà un equipament amb dos terrenys de joc, un per a futbol 11 i un per a futbol 7, amb una graderia amb una capacitat total per a 727 espectadors i un terreny de joc de gespa artificial.
 
Arquitectònicament es proposa la instal·lació d'una passarel·la elevada que permetrà veure alhora els partits que es disputin en tots dos camps de futbol. Aquesta passarel·la acompanya el públic fins a la graderia coberta i serveix de mirador per gaudir de la visió del riu i del seu entorn.
 
A la altura del primer pis s'habilitarà un mirador que permetria gaudir del riu i del seu entorn, des d'on s'accediria a la graderia, que seria coberta.
 
L’edifici construït amb més volum es concentra al costat est del solar per minimitzar la seva presència des del passeig Fluvial. Hi haurà dos accessos: un de principal, amb un element singular situat a la façana oest del solar que permet l’accés de esportistes i públic i un accés per a serveis pel Camí del Barri de Can Giró al sud del solar.
 
L'equipament disposarà, a banda dels terrenys de joc, dels serveis següents: 10 vestidors (4 de grup, 4 de col•lectius i 2 d'àrbitres), 5 lavabos, 4 magatzems, 2 oficines, un gimnàs, una bugaderia, una sala de reunions i un bar.
 
Es renovarà la instal•lació elèctrica existent per fer-la més eficient i respectuosa amb el medi ambient i natural. En el camp gran s’han previst columnes per enllumenat de 22 m d’alçada, amb plataforma prevista per a 12 projectors. En el camp petit les columnes seran de 14 m d’alçada, amb plataforma prevista per a 6 projectors.

La producció d'aigua calenta sanitària i calefacció es farà amb 2 calderes de pèl•let de condensació (combustible granulat a base de biomassa) d’alt rendiment i baixes emissions de partícules.

El reg automàtic s’alimentarà amb l'aigua emmagatzemada en un dipòsit soterrat de 30 m3. Es preveu la recuperació d'aigües pluvials que recull una xarxa de drenatge al voltant del terreny de joc per reaprofitar-les per regar.

Es preveu fer una reserva de places d'aparcament a l'altre costat del riu, al polígon industrial i la construcció d'una passera per a vianants que connecti els dos costats del riu. D’aquesta manera es cobriran les necessitats de places que es consideren necessàries per a l’equipament d’acord amb les dades recollides a l’estudi de mobilitat generada.
 
Abans d’entrar a l’edifici, la tanca que delimita el solar es recula per generar un espai urbà en forma de plaça amb la voluntat de fer visible el lloc d’ingrés a l’equipament.
 
Es preveu estudiar la demanda i reforçar la freqüència de la línia de transport d'autobús existent amb parades properes a l'equipament. La parada actual de l'autobús és a la carretera del Masnou-c. d'Arquímedes.
 
La previsió és que les obres del camp de futbol comencin abans d'acabar el 2017 i que entri en funcionament durant la temporada 2018-2019. També es preveu que la passera sobre el riu s'acabi alhora que l'equipament esportiu. 
 

Finançament

La Diputació de Barcelona aportarà 1 milió d'euros per a la construcció del camp de futbol i l'Ajuntament hi anirà fent aportacions de pressupost ordinari.
 

 


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top