El Parc de Voramar d'Altafulla disposa d'un nou equipament per exercitar el cos de forma gratuïta

L’activitat física té nombrosos beneficis per a la salut física i mental, que es tradueixen en una millora de la qualitat de vida de les persones. De fet, l’Organització Mundial de la Salut recomana un mínim de 30 minuts d'activitat física diària. Més enllà d’aquest rendiment per la salut, fer exercici també comporta altres beneficis en els àmbits de l’oci, el lleure, i la socialització.

Una combinació perfecta que últimament està molt de moda i a la qual l’Ajuntament d’Altafulla s’hi ha volgut sumar. El consistori ha instal•lat un parc de màquines al Parc Voramar per tal que veïns i veïnes puguin exercitar el seu cos i relacionar-se amb altres vilatans sempre que ho vulguin. La maquinària està a disposició de la ciutadania les 24 hores del dia de manera gratuïta.

Els diferents aparells que s’han instal·lat són:

Patins: Ajuda a enfortir la musculatura dels grups corporals superiors i inferiors, i millora la flexibilitat de les articulacions, així com també augmenta la funció cardiopulmonar.

Roda d’espatlles: Desenvolupa i reforça les espatlles, la cintura, els colzes i els canells. Augmenta la funció cardiopulmonar.

Bicicleta: Ajuda a enfortir els grups musculars de les cames i els pectorals, i augmenta la funció cardiopulmonar.

Premsa de cames: Desenvolupa i enforteix la musculatura dels grups musculars inferiors.

Dorsal assegut: Desenvolupa i enforteix la musculatura dels grups superiors, principalment, les espatlles i els bíceps.

Giant: Conjunt d’exercicis per realitzar un entrenament integral del cos: abdominals, flexions, muscle-ups, dips, entre d’altres.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top