El Parc del Roserar de Sant Feliu tindrà aula d'activitats, zona de jocs infantils i bar

Durant el mes de juliol es duran a terme diverses obres de millora al Parc del Roserar de Dot i de Camprubí, parc temàtic de la rosa situat al barri de les Grases. Una de les actuacions inclou el muntatge d'un mòdul prefabricat que s'utilitzarà per habilitar una sala polivalent i per a l'obertura d'un bar. El mòdul se situarà a la zona pavimentada de la plataforma superior del parc. La sala esdevindrà un espai que l'Ajuntament, junt amb la col·laboració de l'Associació Amics de les Roses, utilitzarà per fer-hi activitats relacionades amb la promoció de la rosa a la ciutat com ara tallers, trobades o exposicions.

D'altra banda, també durant el mes de juliol es treballarà en l'adequació d'una zona de jocs infantils a la part baixa del parc, a la qual s'hi podrà accedir directament des del carrer Sànson. Amb motiu de la creació del nou espai de jocs també s'arreglarà el terreny, es plantaran nous arbres i s'hi col·locaran bancs i altres elements de mobiliari urbà.

El cost total de les obres, tant del mòdul com de la zona de jocs infantils, és de més de 313.000 € (IVA no inclòs).

El Roserar va néixer l'any 1997 amb motiu de la celebració del quarantè aniversari de l'Exposició Nacional de Roses, quan es van elaborar un conjunt de propostes entre les quals hi havia la creació d'un espai a la ciutat dedicat a la rosa. El parc, de 17.000 m2 de superfície, acull 20.000 rosers i més de 400 varietats de roses. El nom de l'espai ret homenatge a les principals famílies roseristes relacionades amb Sant Feliu. 


Font: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top