El Ple Municipal ratifica el procediment d’adjudicació de construcció i gestió d’una àrea d’aparcaments per a camions al Polígon del Pla de Llerona

En el darrer ple de Març celebrat a l’Ajuntament de Les Franqueses es va debatre l’adjudicació de les clàusules que han de regir la concessió de la construcció i gestió d’una àrea d’estacionament de camions, caravanes i serveis complementaris al carrer Alemanya del Polígon Industrial del Pla de Llerona, al costat de l’estació transformadora elèctrica d’Estebanell.

Aquest projecte ubicat a zona industrial d’equipaments municipals contempla la creació en una superfície de 24.000 metres quadrats d’un pàrquing per a vehicles de transports de mercaderies, caravanes i serveis complementaris.

El concurs públic d’aquesta adjudicació preveu que una empresa privada assumeixi el cost de l’obra i aporti uns ingressos anuals al municipi de 30.000 euros. El període d’explotació seria d’entre 30 i 40 anys.


Oportunitat

Javier Álvarez, regidor de Dinamització Econòmica, valora aquesta iniciativa. “És una gran oportunitat pels ingressos que pot rebre l’Ajuntament, pels llocs de treball que es poden crear, entre quatre i deu perquè ha de ser un aparcament vigilat, i per ordenar terrenys d’equipaments municipals que tenim sense utilitzar”.

L’estacionament tindrà una capacitat per a 250 vehicles però també hi ha la possibilitat d’altres serveis, diu Álvarez. “A més del pàrquing, que ha d’anar obligatòriament, altres possibilitats són cafeteria, canvi de pneumàtics o benzinera”.

En aquesta zona del Pla de Llerona en l’actualitat ja hi ha força moviment de vehicles industrials, sobretot des de la instal•lació del centre logístic de l’empresa Norbert.

El regidor de LFI, Rafael Bernabé, va expressar dubtes sobre els càlculs dels ingressos que pot rebre el municipi i el període de concessió de 30 a 40 anys.

El punt es va ratificar amb el vot a favor de tots els grups municipals a excepció dels dos regidors de LFI que es van abstenir.


Font: Ajuntament de les Franqueses

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top