El primer fòrum internacional sobre residus es farà a Girona

Fira de Girona afegirà l'any que ve una nova cita al seu calendari: el primer fòrum internacional sobre la gestió de residus municipals. Amb el títol de #wasteinprogress, se celebrarà del 6 al 8 de febrer del 2017
La Fira serà un punt de trobada entre administracions, empreses i tècnics especialitzats en un moment de constant evolució, tant tècnica com normativa, en la gestió de residus, amb l'objectiu d'oferir solucions innovadores a les administracions.

Organitzat per Fira de Girona i l'Ajuntament de la ciutat, es vol que sigui un dels exponents de la nova estratègia de creixement de Fira de Girona, amb mostres per adquirir projecció internacional i potenciar la captació d'esdeveniments professionals.

 

Dotze ciutats com a model

Un total de 12 ciutats vindran a explicar 12 grans projectes d'èxit donant exemples a les administracions de models que poden implementar per fer més efectiva la recollida selectiva. L'apartat Ciutats in Progress tindrà la presència de localitats d'arreu del món com ara San Francisco (EUA), Milà (Itàlia), Munic (Alemanya), Ljubljana (Eslovènia) i Anvers (Bèlgica).

Un altre sector de l'esdeveniment serà el Fòrum Innovació, en què es presentaran projectes empresarials pioners que contribueixin a l'assoliment dels objectius de reciclatge. Aquests projectes seran seleccionats mitjançant una convocatòria prèvia. A més, hi haurà una zona d'exposició per a empreses especialitzades que poden ajudar les administracions en aquest procés, en l'anomenat Espai Empresa.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top