El procés d’adjudicació de les obres de la futura Oficina d’Entitats i Voluntariat de Sabadell ha quedat desert per l’augment dels costos

L’adjudicació de les obres de la futura Oficina d’Entitats i Voluntariat ha quedat deserta després que cap empresa hagi presentat la seva oferta. Aquesta situació, conseqüència de l’augment genèric dels preus dels materials, l’energia i el transport, obliga a l’Ajuntament a dur a terme una modificació del projecte per tal d’augmentar el pressupost de les obres. En aquest context, s’està treballant per tal d’agilitzar l’aprovació del nou projecte i la seva posterior adjudicació.

La nova Oficina s’ubicarà a l’edifici de l’antiga escola Riu-sec, a la plaça de Jean Piaget. Per dur a terme la rehabilitació, Sabadell compta amb una subvenció de 1.284.114,38 euros dels fons europeus Next Generation.

La rehabilitació de l’edifici preveu la construcció d’un vestíbul accessible, la implementació d’un sistema de climatització tèrmica i acústica fent servir plaques de suro i lames de fusta reciclada i la instal·lació d’un sistema de recollida d’aigües pluvials, entre altres sistemes i mesures.

La nova ubicació permetrà fer en un mateix emplaçament tots els tallers, cursos i activitats que actualment es duen a terme a diferents equipaments municipals per manca d’un espai unificat. De fet, aquesta és una de les línies de treball estratègiques de l’Oficina: la formació adreçada a entitats i persones voluntàries.

Quan l’Oficina disposi de seu pròpia prestarà, a més, altres serveis presencials: acompanyaments i assessoraments en diferents matèries, entre les quals destaquen la implantació de l’administració electrònica i la tramitació dels certificats digitals, i també es posarà a disposició de les entitats una zona de cotreball (coworking), entre altres. En definitiva, pretén ser un lloc on les entitats sense ànim de lucre i els voluntaris trobin assessorament per desenvolupar la seva tasca, així com tots els recursos necessaris, i es fomenti la interrelació i la col·laboració entre les associacions. 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top