El Servei d'aigua potable de la Mancomunitat de Recursos Hídrics de Salou i de Vila-seca ha obtingut la certificació ISO 22000

La Norma ISO 22000 és un complet sistema de gestió de la innocuïtat alimentària, que tutela el compliment dels aspectes que determinen que el lliurament d'un aliment (com es considera l'aigua potable) es realitza amb les màximes garanties de seguretat i qualitat.

Segons l'alcalde de Salou i fins ara president de la Mancomunitat, Pere Granados, "les poblacions de Salou i Vila-seca són de les primeres on el servei d'aigua disposa d'aquesta Norma, que ha suposat la realització d'una auditoria per verificar el compliment i aplicació de les exigències quan la gestió i el procés de subministrament, que va des de la compra de l'aigua i la captació, fins l'emmagatzematge, el transport i la distribució mitjançant la xarxa, de manera que l'aigua lliurada al consumidor estigui en les màximes garanties de seguretat i d'innocuïtat ".

Afegia que "amb l'aplicació d'aquesta Norma, la Mancomunitat i l'empresa SOREA de subministrament, disposa d'un sistema que permet visualitzar el compromís del Servei d'Aigua Potable en la qualitat i seguretat de l'aigua que es beu i s'utilitza en les nostres poblacions" .

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top