El soci fundador de Faura-Casas, en Daniel Faura, s’acomiada després de vuit anys en la presidència del Col·legi de Censors

A principis del mes d’abril, Daniel Faura va cedir la presidència del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya a Antoni Gómez, després d’ocupar el càrrec durant 8 anys. Des de Faura-Casas han volgut felicitar el seu soci-fundador per la tasca realitzada durant aquests anys fent-li un especial reconeixement per  la bona feina i els esforços que ha dedicat per donar valor a la figura i les tasques de l’auditor professional.

Durant aquests anys al capdavant del Col·legi, Daniel Faura ha estat un referent en les pràctiques que ha dut a terme, entre les quals destaquen aquelles en qüestió de transparència i lluita contra el frau i la corrupció, promovent la funció dels auditors en la societat, impulsant la comunicació a través de les xarxes socials, potenciant els serveis als col·legiats a través del Departament Tècnic i l’Escola d’Auditoria, promovent la figura de l’auditor entre els alumnes de les universitats, i un llarg etcètera. Es pot consultar la Carta de comiat de Daniel Faura, on ens porta una retrospectiva i marca les fites que s’han aconseguit durant la seva presidència al CCJCC.

Durant les darreres setmanes, en Daniel Faura ha estat objecte de múltiples reconeixement per la seva tasca, tant per diverses institucions com moltes persones amb qui ha compartit algun moment d’aquesta etapa. Un d’aquests reconeixements ha estat el que Antonio Arias, síndic a Sindicatura de Cuentas del Principado de Asturias, fa de la figura d’en Daniel Faura en l’article “La auditoría pública: una especialidad profesional” publicat al seu blog FISCALIZACIÓN, on exposa la importància de l’Auditoria Pública i la feina dels auditors en la detecció del frau i en el qual ens guia a través d’un recorregut per les múltiples contribucions d’en Daniel Faura en aquests àmbits.

Recentment, el passat 4 d’abril, Daniel Faura va fer la presentació al Col·legi d’Advocats de l’Observatori Intercol·legial de Transparència i Retiment de Comptes, del qual n’és president. Aquest acte va comptar amb la participació de Joan Fontrodona, director del Departament d’Ètica Empresarial d’IESE Business School, i Francesc Torralba, director de la Càtedra Ethos d’Ètica Aplicada de la Universitat Ramon Llull, com a ponents. L’enllaç recull algunes de les reflexions que van sorgir de l’intercanvi de diàleg sobre “Ètica i professions”.

Seguint la línia d’esforços per la transparència i la lluita contra el frau i la corrupció, el passat dia 22 de març es va publicar al diari Cinco Días el seu article“Combatir la corrupción es urgente y posible”. En ell destaca la urgència de transparència i honestedat en la política actual i ens exposa algunes mesures que permetrien prevenir i mitigar els efectes de la corrupció, com és el cas de la nova Llei de Contractes del Sector Públic.


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top