El V Congrés de l'Aigua a Catalunya es celebrarà el 21 i 22 de març al Palau Firal i de Congressos de Tarragona

Continuant amb la trajectòria de les quatre edicions anteriors del Congrés, l’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua torna a celebrar una nova edició del Congrés de l'Aigua a Catalunya. Aquesta edició es celebrarà a Tarragona i tractarà sobre “L’adaptació de la gestió de l’aigua al nou entorn econòmic, social i tecnològic”.

El programa confeccionat per  un Comitè Científic Tècnic integrat per 18 persones distingides en el món de l’aigua, el canvi climàtic i el municipalisme, girarà al voltant dels eixos fonamentals següents:

• Capteniment social i ambiental front el nou entorn
• El nou entorn tecnològic
• Adaptació econòmica a la gestió de l’aigua dins el nou entorn

Aquest congrés va dirigit al màxim número d’agents involucrats en la planificació i gestió dels recursos hídrics i del canvi climàtic. En conseqüència, el Congrés té la pretensió d’involucrar al conjunt de les Administracions Públiques amb competències en les dites matèries, als gestors públics i privats sota quina responsabilitat es desenvolupen les actuacions que les lleis atribueixen a cadascun d’ells, al món empresarial, als professionals de les diferents qualificacions que hi actuen i, en general, a tota aquella part de la ciutadania interessada i preocupada per la millora i sostenibilitat de la gestió dels recursos hídrics davant els reptes que planteja el canvi climàtic.

VEURE PROGRAMA

Auditori August
https://www.congresaiguacatalunya.com/images/stories/V-congres/programa2023.pdf

Sala Genius
https://www.congresaiguacatalunya.com/images/stories/V-congres/programa2023GENIUS.pdf

 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top