El VI Congrés CNIS premiarà els projectes més innovadors en les nostres administracions públiques

El passat 4 de gener es va obrir el termini de presentació de candidatures a aquesta VI edició.

La Transformació Digital és el repte de les nostres administracions i pels responsables públics conscients del gran canvi que ve desenvolupant-se en les seves institucions és ara un repte urgent per compassar a les exigències dels temps i de la societat on les tecnologies ja s'han incorporat en el dia a dia i una administració sense papers ja no és una opció sinó una obligació.

En aquesta edició es premiarà novament a través de diferents categories a aquells projectes relacionats amb l'aposta per la Transformació Digital, que ja incorpora la Seguretat i la Interoperabilitat com a condicions necessàries, els Plans d'Innovació, la Formació en innovació i la cada vegada més en valor Innovació Social. També es premiaran els millors projectes de Smart City, de Transparència, Participació Ciutadana i Govern Obert, la Gestió de Xarxes Socials i les Estratègies de Serveis al Núvol i Estratègies d'aplicació al Mòbil / App públiques. Com a novetat es premiarà al Projecte europeu més innovador, a la millor Iniciativa de Compra Pública Innovadora i al millor projecte de Col·laboració Públic Privada (Premi a l'administració i a l'empresa).

Tancarà aquest elenc de guardons el lliurament del premi a Trajectòria Professional i premis del Club d'Innovadors Públics al Innovador Públic més destacat. Proposa al teu candidat!

Els premis seran lliurats en la tarda del dijous 3 de març a l'Auditori de la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre amb la presència d'autoritats de diferents administracions.
 

Sobre els Premis CNIS

Des de 2011 es ve reconeixent les millors pràctiques de modernització i innovació en les Administracions Públiques. Al Premi s'han presentat en les seves diferents edicions més de 200 projectes d'organismes de l'administració central, autonòmica i local, així com d'organismes públics i universitats.

Tota la informació dels premis de cada edició es pot trobar a la web del Congrés CNIS.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top