ELECNOR SA

contacte directe: Sr. David Ruiz González
druiz@elecnor.com
ELECNOR SA

Control accés

ELECNOR SA

Videovigilància

ELECNOR SA

Emmagatzemament de dades

ELECNOR SA

Telecomunicacions urbanes

ELECNOR SA

Seguretat

PRODUCTES I SERVEIS

Elecnor Deimos
Compta amb un equip humà consolidat que ha especialitzat la seva activitat en els sistemes de comunicacions i control d’infraestructures.
Nous enfocs per a les xarxes de comunicació de les ciutats que deixen enrere models de provisió de serveis verticals i miren cap a nous models transversals. Sistemes de control i gestió
d’infraestructures urbanes que abandonen solucions tancades i propietàries en els àmbits de l’energia, el medi ambient i la mobilitat:

‐ Infraestructures de telecomunicacions urbanes:
  - Xarxes cablejades (de fibra òptica i FTTH)
  - Xarxes sense fils (Mesh, Wimax i d’emergències)
‐ Infraestructures tecnològiques per a CPD:
  - Connectivitat
  - Emmagatzemament de dades
  - Virtualització de serveis
‐ Sistemes de control i gestió d’infraestructures crítiques (energia i aigua)
‐ Gestió tècnica d’instal∙lacions d’equipaments i edificis municipals
‐ Sistemes intel∙ligents de regulació i pacificació del trànsit


Elecnor Seguridad
Representa una visió renovada dels sistemes de seguretat urbans. Amb un
estricte compliment de la normativa de seguretat vigent (Elecnor Seguridad és una empresa
inscrita en el registre de la direcció general de policia amb número de registre 3130), proveeix
els seus clients amb serveis relacionats amb els sistemes de seguretat tals com:
‐ Videovigilància
‐ Control d’accés
‐ Detecció d’intrusió (amb central receptora pròpia)
‐ Detecció i protecció contra incendis
‐ Sistemes auxiliars (megafonia, interfonia, analítica de vídeo, etc.)

La característica comuna a tots els projectes executats per Elecnor Seguridad és l’aprofitament
de la naturalesa intrínseca d’empresa de sistemes per aportar solucions obertes i estàndards
per assegurar el màxim valor tecnològic als nostres clients.

P+SAC

Gestió de la seguretat i salut en el treball OHSAS 18001:2007
Gestió ambiental EN ISO 14001:2004
Gestió de la qualitat EN ISO 9001:2008

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

 

• Comunicacions:
- Gestió, monitorització, operació, manteniment i creixement de les infraestructures de telecomunicacions de l’Ajuntament de Sant Cugat. Tots aquests serveis es focalitzen en quatre subsistemes: l’electrònica de xarxa, radiocomunicacions de seguretat i les xarxes de fibra òptica i Wimax.
- Desplegaments de xarxes de fibra òptica a:
- Hospitalet: ampliació de la xarxa de telecomunicacions connectant vàries seus municipals i la xarxa de semàfors al centre de control de tràfic.
- Viladecans: xarxa FTTH fins a més de 2.400 llars.
- Terrassa: connexió a la xarxa de l’Ajuntament de diversos edificis de titularitat pública, museus i guàrdia urbana.
- Badalona: dotació de serveis de banda ampla a diferents oficines del municipi.
- Projectes de comunicacions pel Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) de la Generalitat de Catalunya. Primerament el projecte Heura consistent en la instal·lació de cablejat estructurat i de la xarxa de dades en 525 escoles i centres de formació secundària. Posteriorment, el projecte Educat i la seva ampliació, consistent en la dotació d’infraestructures de comunicacions Wi-Fi en 65 instituts de les comarques de Barcelona i Girona.
- Enginyeria, instal·lació i posada en marxa dels desplegaments de xarxes WiFi Mesh en els Ajuntament de Barcelona, Viladecans i Figueres, tant per serveis corporatius com per l’ús dels ciutadans mitjançant portals captius.

 


• Smart Cities:
- Telecomandament i telegestió de les xarxes de serveis urbanístics de l’Ecociutat de Valdespartera en temps real (aprovisionament d’aigua potable, rec i recollida de pluvials). Es garanteix el control i gestió remota dels serveis urbans de forma integral i, al mateix temps, permet avaluar i analitzar l’impacte ambiental en relació als criteris bioclimàtics definits.
- Desenvolupament d’un SCADA per Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) per gestionar els sistemes generals del seu edifici a la Zoan Franca, tals com clima, il·luminació, seguretat, condicions ambientals, gestió energètica...
- Realització d’auditoria de l’eficiència energètica del Mercat del Lleó de Girona per avaluar el rendiment el sistema de clima, emetent un informe amb les conclusions i propostes d’inversió per la seva millora.
- Instal·lació de sistemes de videovigilància urbans pels Ajuntaments de Salt, Figueres, Sant Cugat i l’Hospitalet.
-  Implantació de serveis de control de trànsit per l’Ajuntament de Vinarós. Es tracta d’un sistema de control d’accessos a zones restringides que es
realitza tant des d’unitats de captura autònomes instal·lades al carrer o des de dispositius mòbils com tablets o equipament embarcat en cotxes patrulla.
- Sistema de videovigilància embarcat a la flota d’autobusos nocturns de Mohn Baixbus.
- Implantació del sistema de gestió d’infraestructures d’aparells elevadors per l’Ajuntament de Barcelona.
- Sistema de gestió d’ascensors, escales mecàniques i fonts ornamentals públiques per l’Ajuntament de Barcelona
- Sistema de gestió d’aparcament públic l’Aeroport de Barcelona incloent la senyalització, sistemes de control de vials d’accés, maquinària associada
(expenedors de tiquets, caixers), sistema de lectura de matrícules i desenvolupament del sistema de gestió.
- Ampliació i integració de la infraestructura de telecomunicacions en edificis municipals de l’Ajuntament d’Utebo (Saragossa). En l’abast del projecte es trobava la xarxa troncal de fibra òptica, radioenllaços Wimax, CPD i electrònica de xarxa, desplegament de xarxa WiFi, migració a telefonia IP i sistema de control d’accessos.
- Instal·lació d’un sistema de detecció automàtica d’incidents (DAI) a diferents punts estratègics de la Ronda Litoral per l’Ajuntament de Barcelona.
- Instal·lació del sistema de control i monitorització del procés de depuració de vàries centrals depuradores a la Comunitat d’Aragó.
- Instal·lació d’un sistema de transmissió de dades i alarmes a les sales de control i pous de bombeig de la Ronda de Litoral pel Consell Comarcal del Barcelonès.


• Seguretat:
- Sistemes de detecció i protecció contra incendis tals com el manteniment de les instal·lacions de Sant Joan Despí de Televisió de Catalunya o la instal·lació en el Palau Sant Jordi de Barcelona.
- Manteniment de les instal·lacions de CCTV de tots els Ports de la Generalitat. Instal·lació del nou sistema de CCTV als ports de l’Ametlla i l’Ampolla i substitució de tots els equips enregistradors dels ports.
- Instal·lacions de sistemes de seguretat perimetral en diferents entorns com el Recinte de l’Hospital de Sant Pau incloent CCTV, detecció d’intrusió, control d’accessos, interfonia i la integració de tots els sistemes al centre de control. Altres sistemes tals com combinació de càmeres tèrmiques i analítica de vídeo s’han instal·lat en parcs solars com el de Zuera II a Saragossa.
- Instal·lació dels sistemes de seguretat de la nova seu del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat (CTTI) a Hospitalet de Llobregat.
- Subministrament i instal·lació de 385 càmeres de CCTV a les estacions de la línia Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.


WiFi-Mesh de Barcelona

WiFi-Mesh de Figueres

videovigilància Baixbus

Videovigilància Ports

VIDEOS RELACIONATS

DESCARREGAR CATÀLEGS EN PDF

tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top