Els controladors de la zona blava de Palamós fan servir una cadira de rodes segway

Els controladors de la zona blava de Palamós fan servir una cadira de rodes "segway" adaptada per valorar la seva futura implementació. El principal objectiu és que les persones amb mobilitat reduïda puguin optar al lloc de treball de controlador d'estacionament regulat i realitzin la seva tasca d'una manera més àgil, senzilla i adaptada a les seves necessitats.

La principal novetat és que aquesta cadira de rodes "segway" no és la convencional, sinó que és una alternativa innovadora a la cadira de rodes elèctrica tradicional i que gràcies a la seva tecnologia d'estabilització, es manté en perfecte equilibri sobre dues rodes i obre una nova dimensió en el camp de la mobilitat personal. És apta per a persones amb mobilitat reduïda o usuàries de cadira de rodes, la qual cosa permetrà que persones que fins ara no podien realitzar aquesta tasca per la seva discapacitat, ara puguin fer-la.

La incorporació de la cadira de rodes "segway", obre doncs les portes a un elevat nombre de persones amb mobilitat reduïda i inscrites a la borsa de treball del Grup MIFAS, que a partir d'ara, podran optar al lloc de treball de controlador d'estacionament de vehicles sense problemes per fer llargs recorreguts.

Per realitzar la prova pilot i usar la cadira de rodes "segway", Grup MIFAS, ha establert un acord de col•laboració amb l'empresa Vàlida sense barreres, empresa especialitzada en solucions per a l'accessibilitat i la supressió de barreres arquitectòniques, molt vinculada a l'entitat atès que és l'empresa patrocinadora de l'equip de bàsquet en cadira de rodes i amb un objectiu comú al Grup MIFAS, ajudar les persones amb discapacitat.


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top