Els edificis municipals de Barcelona seran més accessibles amb bicicleta

En el marc del Projecte "Al Treball, Bicia't," promogut des del Programa Ajuntament + Sostenible amb l'objectiu de fomentar l'ús de la bicicleta entre els treballadors municipals, s'ha definit una metodologia de certificació de l'accessibilitat amb bicicleta a els edificis municipals, per tal de promoure de forma integrada les millores que cal fer, especialment pel que fa a la instal•lació d'aparcaments i la senyalització.

Aquesta metodologia s'ha testat en una mostra inicial d'edificis de la Gerència d'Ecologia Urbana, en les Cases Consistorials i a la Seu del districte de Gràcia, i durant l'any 2016 es preveu implementar-la a una vintena d'edificis municipals.

Durant l'any 2015 també es va realitzar una enquesta als treballadors de la Gerència d'Ecologia Urbana amb l'objectiu de conèixer els hàbits actuals de mobilitat dels treballadors i enfocar les actuacions de millora. Els resultats d'aquesta enquesta mostren que un 9% dels treballadors utilitzen la bicicleta, mentre que un 18% van en moto i més de la meitat dels treballadors accedeixen en transport públic.

Es pot accedir als resultats de l'enquesta i la informació sobre les actuacions relacionades amb la diagnosi de l'accessibilitat dels edificis en el següent enllaç:

http://www.ajsosteniblebcn.cat/resum-biciat_68842.pdf

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top