Els Premis CNIS reconeixeran les millors pràctiques de les administracions públiques en transformació

Un any més les administracions centrals, autonòmiques i locals així com les institucions i organismes públics tenen una cita en aquests premis que reconeixen les millors pràctiques i els projectes més innovadors i / o més consolidats en les diferents categories, totes elles sota el denominador comú del canvi i transformació de les nostres administracions.

Tens fins al 9 de març per presentar les candidatures a les catorze categories de premis convocats en la seva vuitena edició amb motiu del "VIII Congrés Nacional d'Innovació i Serveis Públics" - CNIS, que tindrà lloc els dies 4 i 5 d'abril a la seu de la FNMT - RCM de Madrid.

D'aquesta manera, es reconeixeran els projectes consolidats en:

• "Interoperabilitat", "Gestió de la Seguretat" i "Transformació Digital" així com les "Iniciatives d'Innovació interna i canvi cultural", els "Plans d'adequació normativa" (Lleis 39 i 40 / Llei de Contractes / RGPD) i els projectes de "Transparència i bon govern", "Participació ciutadana", "Gestió de dades" i "Ciutats intel·ligents".

• A més, es premiarà al "Servei públic a la mobilitat més innovadora" (mòbil / App), al "Projecte europeu més innovador" i al millor "Projecte de Col·laboració entre Universitat i AAPP".

• Com novetat es premiarà a la millor "Solució de pagament sense efectiu en una administració" i al "Grup de treball col·laboratius multidisciplinar que ha obtingut millors resultats".

• Com tots els anys, es concedirà el "Premi a la trajectòria professional" i al "Innovad@ r més destacat" concedit pel Club d'Innovadors Públics #CIP.

El Congrés CNIS i els seus Premis vénen sent des de 2011 la referència de les administracions que estan transformant els seus serveis a través de l'administració electrònica, tant des del camp de l'administració central com autonòmica i local.

CNIS és el fòrum d'encontre dels responsables públics més interessats en la modernització i la innovació en les seves àrees de treball: administració electrònica, gestió documental, arxiu, protecció de dades, seguretat, innovació, organització, adaptació normativa, transparència i bon govern, contractació i ciutat intel·ligent, entre d'altres.

La crida a la participació en la convocatòria dels VIII Premis CNIS permet als responsables de les diferents àrees posar en valor els seus realitzacions i obtenir un reconeixement prestigiós a nivell nacional.

Més informació:

categories a concurs
bases de la convocatòria
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top