Els purificadors d'aire de SODECA compten amb una efectivitat certificada del 100%, en 10 minuts, davant del Mengovirus

Els equips purificadors d'aire han obtingut els certificats de la seva efectivitat entre els 10 i 30 minuts, en la reducció de bacteris aerobis i de fongs ambientals, així com de l'activitat antivírica de el 100% sobre el Mengovirus (de la família Picornaviridae, la mateixa a la qual pertany el coronavirus SARS-CoV-2, causant de la malaltia COVID-19).

INDUSTRIAL LAB R. REIG, S.L. ha estat el laboratori independent que ha avaluat l'eficàcia dels equips que SODECA per garantir la qualitat de l'aire interior en espais comuns, analitzant l'aire ambiental: bacteris aerobis totals i fongs, abans i després del tractament ambiental amb l'equip objecte d'estudi.

INDUSTRIAL LAB R. REIG, S.L. ha obtingut, per compte de SODECA, una soca de MengoVirus. Aquest virus s'ha inoculat de manera controlada en l'aire i s'han realitzat les proves pertinents d'acord amb la norma EN-14476 analitzant l'aire a l'entrada i sortida de l'equip de purificació amb càmera germicida.

Segons aquests assajos, els equips purificadors de SODECA analitzats han demostrat:Després de les proves realitzades en cap dels equips de SODECA s'ha detectat presència d'ozó en l'ambient tractat (<0,001 ppm).

D'aquesta manera es conclou que aquests purificadors d'aire de SODECA ajuden a mantenir l'aire net de virus i bacteris, complint totes les normatives de seguretat i salut. Aquests equips portàtils tenen aplicacions en espais comuns que requereixen el tractament de l'aire interior de manera continuada.

Les solucions per a la purificació d'aire interior de SODECA estan avalades pel compliment de la normativa vigent i compten amb certificacions validades per laboratoris externs i organitzacions independents, així com proves de camp seguint mètodes estandarditzats.


Per a més informació:


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top