Els últims desenvolupaments de Circutor es presentaran a Genera 2012.

L’empresa catalana Circutor presenta les seves últimes novetats a la Fira Genera 2012, la plataforma de referència pel sector de les energies renovables i la eficiència energètica. Un aparador pel  I+D+i sectorial, amb una àmplia varietat de propostes d'avantguarda en matèria d’eficiència energètica, energies renovables i protecció del medi ambient. El certamen es celebra del 23 al 25 de Maig a Madrid.

El ritme d’innovació de Circutor no para i mostra d’això seran els nous productes que es presentaran a Genera. Entre les principals novetats d’ equips dedicats a la protecció, prevenció, gestió i control de les instal·lacions elèctriques destacarà el nou i compacte model interruptor magneto-tèrmic motoritzat de rearmament automàtic, RECmaxP.

També es presentarà la nova gama d’analitzadors de qualitat de xarxa, Transformadors diferencials, mòdems per sistema SGE, comptadors monofàsics i trifàsics per grans consumidors, reguladors d’energia reactiva i mòduls de compensació, filtres passius d’harmònics per elevadors, etc.

I en vistes a la proliferació del vehicle elèctric, Circutor mostrarà la seva aposta per la recàrrega de vehicles elèctrics: Estacions de càrrega ràpida, Caixes de recàrrega per exterior i Estacions de recàrrega exterior.

L’empresa catalana té clar que només innovant i oferint als seus clients productes d’última tecnologia amb estàndards de qualitat, pot créixer any darrera any i estar a l’avantguarda dels desenvolupaments del mercat elèctric oferint solucions per l’eficiència energètica elèctrica.


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top